Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Este interzicerea totală a avortului (fără excepţii privind sănătatea mamei, a copilului, violul, etc.) o propunere viabilă/justă?

întrebare pusă de Vera Serbanoiu pe 31 octombrie 2016

incorect0
corect1

Nu este justă! Există un caz, care mie mi-a rămas în memorie! Neştiind ce să răspund la această întrebare, acum mai mulţi ani, am trimis la preot o persoană cu un caz- limită: avea un copil (o fetiţă) şi rămăsese însărcinată iar. De această dată, situaţia mamei era gravă: avea un cancer pe uter, într-o fază incipientă şi medicul propusese o soluţie mai neobişnuită... Şi anume, în loc să extirpe uterul, urma să extirpe doar părţi din el, ceea ce - în lumea medicală- era ceva neobişnuit! Toţi medicii - din cei consultaţi de ea, în afară de medicul care dorea să facă intervenţia - spuneau că nu e o soluţie! Dar ea îşi dorea să încerce! Problema era sarcina! Cum spuneam, am trimis această persoană (care era şi credincioasă) la un preot. Acesta a spus: "Du-te şi fă ce ai de făcut şi, pe urmă, să vii la mine să te spovedeşti! " Aşa a făcut! La un an, când era deja refăcută şi scăpată de cancer, a rămas însărcinată iar şi a născut un băiat!

răspuns dat de Daniela Zaharia pe 1 noiembrie 2016

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: