Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Dacă dispariţia vieţii pe Pământ ar trece neobservată la scara Universului, atunci de ce fiinţele au instinctul de a-şi proteja viaţa ca fiind cel mai important lucru din Univers?

întrebare pusă de Lucian Velea pe 14 aprilie 2014, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 14 aprilie 2014

incorect0
corect0

Pentru că fiecare viaţă este un generator de energie care alimentează universul.

răspuns dat de Catia Terliciuc pe 20 iunie 2014

Comentarii personale
monica a spus pe 7 iulie 2014este incredibil cat de multi oameni adera la reincarnare, energii etc.! nu credeti ca este mai simplu si mai adevarat sa credem in Dumnezeu, caci dupa incetarea acestei vieti vom da socotela de felul in care ne-am trait-o; instinctul de a ne proteja viata este de fapt teama de judecata, teama de necunoscut...? universul nu este alimentat de energiile noastre, ne place sa luam locul lui Dumnezeu, energiile noastre capabile sa faca binele sau raul nu sustin, alimenteaza univesul, ne amagim crezand ca noi ca oamenii putem schimba ceva, totul se intampla cu permisiunea lui Dumnezeu, puterea Sa este superioara oricaror energii generate de om si satan!!! CEL MAI IMPORTANT LUCRU ESTE MANTUIREA SUFLETULUI ACEASTA OFERA PROTECTIE DINCOLO DE MOARTEA FIZICA pt ca sufletul este nemuritor,va trai si dincolo de moarte, depinde de tine muritor, in ce loc!
Nastase Mihail a spus pe 30 iulie 2014La fel cum plantele formeaza biomasa, animalele fauna, si oamenii prin gindurile si actiunile lor inteligente si creatiile lor, ce ramin in memoria colectiva, formeaza asanumita sfera mentala.
Si e posibil sa fie inferioara acelei denumiri sau entitati numita divinitate sau Dumnezeu.
Si da noi oamenii avem aceasta capacitate de a ne schimba, imbunatatii viata, destinul.

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: