Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Se vorbeşte undeva în teologia creştină despre ce se întâmplă cu sufletul animalelor după moarte?

întrebare pusă de Lucian Velea pe 27 aprilie 2015, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 27 aprilie 2015

incorect0
corect2

Adevărat că nemuritori sunt cei după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu pentru că desăvârşiţi fiind, sau îndumnezeiţi, vor lumina prin sine înşile, acum având doar "credit" de lumină în scop de a învăţa Arta de a Lumina de la Dumnezeu. Animalele fac parte din categoria "întocmirilor" care au populat Lumea gândită de Dumnezeu. El creează după voia Lui, aşa ar trebui şi noi, iar dacă în lumea personală vrei să ai animale vei avea, sau nu. Specificaţiile vechi sunt în sprijinul înţelegerii că omul este coroana creaţiei şi niciodată nu va fi animal, sau animalul om. Sufletele animalelor evoluează prin om, ele având intelect inferior... sau se transformă în "bestii" tot cu aportul omului disfuncţional. Ştiu doar că Omul a avut contract cu sufletul animalelor pe care l-a încălcat.

răspuns dat de ralu pe 29 aprilie 2015

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: