Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Ce păreri pro şi contra ar fi pentru citatul: "Libertatea nu este un ideal care ar trebui atins cândva în viitor, ci o practică şi o premisă fundamentală pentru atingerea scopurilor pe care şi le propun oamenii."?

întrebare pusă de MiniMo pe 16 februarie 2015

incorect0
corect1

Când ne vom însuşi prevederile Cartei Drepturilor OMului şi când informaţia şi obţinerea acesteia se va încadra în limitele bunului simţ, atât din perspectiva media cât şi individuală, ne vom putea bucura de dreptul la libertate aşa cum este stipulat şi o vom resimţi. Câtă vreme naţiunea respiră pentru informaţii de mahala, media va transmite acest gen de informaţie. Prin urmare putem aprecia că cetăţenii sunt prea ocupaţi să poată asimila informaţii privind propriile drepturi fundamentale şi să şi le însuşească.

răspuns dat de cristina pe 24 mai 2015

Comentarii personale
Somy_i a spus pe 24 martie 2016Libertatea in sens holistic, integral are semificatie in identificarea corecta a Sinelui individual fata de Adevar. Pozitionarea ta in dualismul bine/rau nu cu sclipirea instntanee al gandurilor ci cu starea de perceptie interioara, cu sufletul sincer al Tau, iti poate conduce pasii spre propria Libertate. Deoarece corecta intelegere a pozitiei tale cu liberul tau albitru fata de duallismul actiunilor si faprelor tale - bune / rele -, iti alimentează constant in timp încrederea in propria persoana. Si in drumul tau spre cunoaşterea ta subtila ca omniprezenta Ta in Univers, spre accesul tau acolo vei fi ghidat doar de energia gândurilor si manifestărilor tale conştiente (in ipoteza ca nu trăieşti viata dormind = inconştient)! Astfel credinţa ta intima iti însoţeşte gândurile care devin fapte, apoi toate acestea in timp sunt calea străbătută de tine spre libertatea Ta!
Deja pe la acest kilometru al drumului vieţii tale vei înţelege simplu cei cu Carta drepturilor omului; o gluma pentru idioţii care nu vor ajunge niciodată Oameni!
Libertatea in acest fel este absoluta si este doar câştigul Tau, nu cadoul otrăvit al altora!

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: