Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns0

Universul de azi este paradoxal. Cu cât afli mai multe despre el şi elaborezi noi teorii existenţiale, cu atât zona de cunoaştere se diminuează în timp ce necunoscutul se tot extinde. Într-un asemenea context totul este într-o continuă schimbare pentru că îmbracă forme noi, ieri neînţelese...! Ce nu se schimbă niciodată în univers?

întrebare pusă de Avramescu Norvegia Elena pe 18 august 2014

incorect0
corect0

Ce nu se schimbă niciodată în univers este însăşi schimbarea, planete vor muri, alte planete se vor naşte, rasa noastră umană îşi va întâlni sfârşitul, altă rasă va evolua şi va domina Pământul şi poate universul, fiecare noţiune, fiecare idee este infinită tocmai datorită acestui fenomen al schimbării, noţiuni noi se nasc odată cu evoluţia vieţii omului, noţiuni vechi strălucesc şi îşi dovedesc importanţa în fiecare aspect, ce poate nu se schimbă niciodată este foamea omului pentru cunoştiinţe şi deci paradoxuri, dar şi omul se va schimba!

răspuns dat de Mihai Pungan pe 5 decembrie 2014

Adaug comentariu despre răspuns
incorect0
corect0

Timpul.

răspuns dat de DanielleT pe 2 septembrie 2014

Adaug comentariu despre răspuns
incorect1
corect0

Universul este infinit, fără margini, iar acest lucru nu se va schimba niciodată!

răspuns dat de Keisha pe 20 august 2014

Comentarii personale despre răspuns
Lucian Velea a spus pe 21 august 2014Afirmaţia că "Universul este infinit, fără margini" este discutabilă. Desigur, putem discuta doar teoretic în acest moment, însă oamenii de ştiinţă nu au ajuns la o concluzie clară. De exemplu, este foarte posibil ca Universul să fie finit şi în expansiune. Asta nu înseamnă că am putea ajunge la marginea Universului, deoarece s-ar putea ca legile fizicii să fie diferite pe acolo faţă de ce cunoaştem.
Adaug comentariu despre răspuns

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site. Pentru aceasta, poţi folosi contul pe care îl ai deja în reţelele sociale.

Autentificare

Utilizator ocazional:

Întrebări similare

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns0

Mamei mele i-a apărut, în zona genunchiului drept, un fel de bubiță care după un timp s-a extins și de o perioadă bună de timp nu trece și nu se extinde semnificativ, dar se extinde ușor, are mâncărimi puternice, locul afectat având pielea uscată, crăpată, ca și cum ar fi arsă, pe dimensiuni cam de o palmă, pe margini ar fi un fel de canal un pic mai umflat, de culoare roșie. Puteți spune cu ce se confruntă? (fără răspuns)

întrebare pusă de Andrei pe 1 decembrie 2018

Mai multe întrebări despre sănătate...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns0

Cât timp înseamnă "niciodată"? (1 răspuns)

întrebare pusă de Avramescu Norvegia Elena pe 1 decembrie 2014

Mai multe întrebări despre filozofie...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns0

Consideraţi că se va şti vreodată cine cum şi când s-a creat universul? Mă refer la faptul ca aşa-zişii oameni de ştiinţă au demonstrat că baza materiei din univers (indiferent de forma în care este reprezentată) este atomul. Deci cine, când şi cum s-a format în univers atomul? (fără răspuns)

întrebare pusă de Zah Ioan pe 28 iulie 2018

Mai multe întrebări despre ştiinţe...