Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Sistemul cu ora de iarnă şi ora de vară a fost conceput cu foarte mult timp în urmă pentru reducerea consumului energetic. Se mai justifică în prezent?

întrebare pusă de Lucian Velea pe 29 martie 2015, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 29 martie 2015

Comentarii personale despre întrebare
Lucian Velea a spus pe 29 martie 2015Mă întreb dacă a mai făcut cineva un studiu sau e păstrat din inerţie.
Adaug comentariu despre întrebare
incorect0
corect0

Nu se justifică această măsură chiar dacă şi în unele ţări se practică. Având în vedere că economia momentului nu se susţine, chiar dacă se mai lucrează în schimburi, bine ar fi să se revină la ora normală a României. Schimbarea orei aduce deficienţe persoanei şi comportamentului acesteia. Economisirea curentului electric nu este o scuză. Mă mir că nu avem analize pe acest subiect şi nu este nimeni preocupat de a vedea părţile bune, dar şi pe cele rele, dăunătoare ale acestei măsuri.

răspuns dat de Teodor Dume pe 2 mai 2015

Adaug comentariu despre răspuns

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional:

Întrebări similare

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns0

Transpir foarte mult, fie vară, fie iarnă, pe tot corpul. Am căutat pe net şi ar putea fi hiperhidroză. Dacă nu, ce altceva ar putea fi? (1 răspuns)

întrebare pusă de Robert pe 5 martie 2019

Mai multe întrebări despre sănătate...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns0

De ce am fost creaţi cu atâta răutate în noi? Nu se va şti niciodată cine, când şi cum am fost creaţi, dar totuşi de ce am fost creaţi cu atâta răutate în noi? Intenţionat sau a fost un dereglaj în mecanismul de creare? Dacă a fost intenţionat, de ce? Dacă a fost un dereglaj, de ce nu se remediază? Animalele, pe care le considerăm mult inferioare nouă, nu au niciun fel de răutate faţă de propria specie. De ce? (5 răspunsuri)

întrebare pusă de Ioan Zah pe 5 septembrie 2017

Mai multe întrebări despre animale, filozofie, psihologie, religie...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Cum comentaţi? „Nu-mi pare rău că te-am înşelat, a fost scăparea mea din faţa abuzurilor tale. Dar îmi pare rău că te-am lăsat să mă vorbeşti de rău în faţa familiei mele şi că te-am lăsat să mă acuzi că eu sunt cauza divorţului. Regret că m-ai manipulat să facem un copil şi că, pe urmă, ai dat vina pe anticoncepţionalele pe care ai refuzat să le iei. Spuneai că nimeni nu mă poate iubi, dar am găsit pe cineva. E mult mai frumoasă ca tine şi mă iubeşte. Aşa că, du-te dracu', fostă soţie satanică! Îmi pare rău că te-am cunoscut.“ - Anonim (1 răspuns)

întrebare pusă de Daniela Zaharia pe 13 octombrie 2014

Mai multe întrebări despre căsătorie, copilărie, dragoste, psihologie...