Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Răspunsuri despre creştinism / pagina 2

Când a apărut prima biserică cu cruce deasupra? (1 răspuns)

incorect0
corect1

Prima biserica cu cruce deasupra a apărut public în timpul lui Constantin cel Mare in jurul anului 313 d. Hr.

răspuns dat de Lena pe 29 martie 2018

Mai multe răspunsuri despre religie...

Ce înseamnă cuvântul MEGALINARIA (de ex. al Sf Cuvios Alexie)? (1 răspuns)

incorect0
corect0

Conform DEX: [Tot textul...]

răspuns dat de Veronica Şerbănoiu pe 19 martie 2018

Mai multe răspunsuri despre limbi, literatură...

Cine suntem cu adevărat şi putem afla dacă gândurile funcţionează după un plan divin? (3 răspunsuri)

incorect0
corect0

Suntem creaţia universului, adică suntem o formă a materiei din care este formată toată materia din univers. Oamenii de ştiinţă au demonstrat că suntem formaţi din elementele găsite în univers: fier, cupru, magneziu etc. Expresia de divin este inventată de biserică, adică o minciună, un neadevăr. Suntem o formă a materiei mai deosebită şi, după părerea mea, sunt convins că niciodată nu se va afla cum s-a format materia în univers. Consider că, sub o formă sau alta, materia a existat întotdeauna, la fel ca spaţiul şi timpul. Privitor la gânduri întâi să se afle cum s-a format materia din univers, cum s-a format materia pe care o reprezentăm noi şi apoi se va discuta (în niciun caz noi) şi problema gândurilor.

răspuns dat de Ioan Zah pe 21 februarie 2018

Mai multe răspunsuri despre filozofie, inventică, religie, ştiinţe...

De ce un bărbat, dupa ce îşi bate soţia, merge la biserică şi când se întoarce continuă să-şi bată soţia? (2 răspunsuri)

incorect0
corect0

Această comportare arată ca preceptele bisericii nu au nicio influență asupra oamenilor, dar și faptul că acești oameni au probleme mintale. Altă explicație nu se poate da.

răspuns dat de Ioan Zah pe 14 ianuarie 2018

Mai multe răspunsuri despre căsătorie, religie...

De ce societatea, în întregul ei, nu ia măsuri drastice împotriva bărbaţilor care îşi bat soţiile şi preferă să le dea altă locuinţă femeilor bătute şi eventual şi copiilor ei, iar bărbatului îi dă doar o amendă? (4 răspunsuri)

incorect0
corect0

Comportamentul brutal, neomenos al acestor bărbaţi precum şi neimplicarea societăţii, în întregul ei, dovedeşte că teoria religiei nu are nicio influenţă asupra oamenilor, iar oamenii nu sunt influenţaţi în niciun fel de preceptele religiei, demonstrând fără dubii că majoritatea covârşitoare a oamenilor nu au niciun respect faţă de religie, faţă de aşa numitul "Dumnezeu" şi că în realitate ei şi întreaga societate nu crede în religie. [Tot textul...]

răspuns dat de Ioan Zah pe 6 ianuarie 2018

Mai multe răspunsuri despre căsătorie, copilărie, religie...

De ce sunt sărbătoriţi sfinţii în ziua în care au murit? (1 răspuns)

incorect1
corect1

Sfânt fiindcă prin moartea sa a încununat spiritualitatea modului său de viaţă, a murit pentru un lucru măreţ pentru cei rămaşi în viaţă.

răspuns dat de lidia pe 2 decembrie 2017

Mai multe răspunsuri despre spiritualitate, viaţă...

Care este considerat cel mai mare păcat în religia creştină? (4 răspunsuri)

incorect0
corect0

Unul din marile păcate este şi minciuna. Religia s-a bazat şi se bazează pe o mare minciună: existenţa unei aşa zise creaturi atotputernice. Mai ales că această minciună se bazează pe incultura existentă, dar normală la perioada când această minciună a fost spusa şi răspândită.

răspuns dat de Ioan Zah pe 17 septembrie 2017

Mai multe răspunsuri despre religie...

Ce religie a făcut cel mai mult bine umanităţii? (1 răspuns)

incorect0
corect0

Zoroastrismul a fost religia care a influenţat pe evrei, creştini, musulmani şi punjabi. Cei trei magi erau preoţi zoroastrieni.

răspuns dat de Mihai Marcu pe 4 septembrie 2017

Mai multe răspunsuri despre religie...

Ce credeţi? Am fost creaţi de Dumnezeu sau venim din maimuţe? (6 răspunsuri)

incorect0
corect0

Capacitatea craniană a lui Homo neanderthalensis varia între 1300 – 1750 cm, fiind în medie 1500 centimetri cubi, în timp ce la omul modern, la bărbaţi, este în medie 1400 centimeri cubi (Portelli, pag. 55. 49). Genomul omului de Neanderthal a fost decodat, s-a dovedit că nu era uman, era un hominid care nu se trăgea din om, nu era nici evoluat din om. În rasele caucasoide există gene de neanderthal uneori până la 4%. Popoarele africane nu au nici o urmă de neanderthal, dar caucasoizi au. [Tot textul...]

răspuns dat de Ted Sa pe 31 august 2017

Mai multe răspunsuri despre genetică, maimuţe, religie, tinereţe...

Se vorbeşte undeva în teologia creştină despre ce se întâmplă cu sufletul animalelor după moarte? (4 răspunsuri)

incorect0
corect0

Ce să se întâmple cu sufletul animalelor după moarte? NIMIC. Eşti mort. Devii asemănător cu un gunoi. Toţi oamenii care te-au iubit nu ştiu cum să scape mai repede de tine. Când mori, moare totul din tine. Şi fizicul şi sufletul. Fiind un ateu convins, afirm că după moarte nu mai rămâne decât amintirea ta în inima celor care ţi-au fost alături. La cei care nu ţi-au fost alături nici amintirea nu mai rămâne.

răspuns dat de Ioan Zah pe 19 august 2017

Mai multe răspunsuri despre anatomie, animale, ateism, dragoste, religie...

<< < Pagina 2 >


Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.