Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Răspunsuri despre cumpărături

Ce greutate maximă poate avea bagajul de mână într-un avion? (2 răspunsuri)

incorect0
corect1

Bagajul de mână nu trebuie să depășască 10 kg, iar dimensiunile valizei trebuie să nu depășească valorile specificate în regulamentul pe care îl găsim în secțiunea "Politica bagajelor" de pe site-urile companiilor aeriene. Această regulă e valabilă, în general, pentru toate companiile de linie și pentru o parte dintre cele low-cost. O altă parte a companiilor low-cost a schimbat în timp politica bagajelor de mână și de aceea se recomandă consultarea secțiunii cu atenție înainte de achiziționarea biletului.

răspuns dat de Veronica Şerbănoiu pe 22 noiembrie 2018

Mai multe răspunsuri despre avioane, internet, politică...

Ce înseamnă private equity, spre care se reorientează companiile care fug de pe pieţele de acţiuni? (1 răspuns)

incorect0
corect0

Participațiile private se referă, în general, la fonduri de investiții organizate ca parteneriate limitate care nu sunt tranzacționate public și ale căror investitori sunt de obicei investitori instituții mari, donații universitare sau persoane bogate. Firmele cu capital privat sunt cunoscute pentru utilizarea pe scară largă a finanțării datoriei pentru a cumpăra companii, pe care le restructurează și încearcă să le revândă pentru o valoare mai mare. Finanțarea datoriei reduce sarcinile de impozitare a întreprinderilor și este una dintre principalele modalități prin care firmele cu capital privat fac afaceri mai profitabile pentru investitori. Capitalul privat ar putea, de asemenea, să creeze valoare prin depășirea costurilor agențiilor și prin alinierea mai bună a stimulentelor managerilor corporativi la cele ale acționarilor lor.

răspuns dat de Veronica Şerbănoiu pe 30 august 2018

Mai multe răspunsuri despre afaceri, educaţie...

Ce animal pot dărui unei persoane sărace care nu poate lucra, astfel încât să nu fie nevoită să-i cumpere hrană, că n-are bani, ci să-l hrănească doar cu ierburi? (1 răspuns)

incorect0
corect2

Un iepuraş.

răspuns dat de ANA Fluerasu pe 18 aprilie 2017

Mai multe răspunsuri despre animale, finanţe...

Ce autoturism să cumpăr: Diesel sau benzină? (1 răspuns)

incorect0
corect1

Electric.

răspuns dat de Ioan Zah pe 3 aprilie 2017

Mai multe răspunsuri despre automobile...

Care este cel mai bun lucru pe care îl poţi face cu 5 lei? (2 răspunsuri)

incorect0
corect0

Să cumperi pâine sau să îi donezi.

răspuns dat de Vera Serbanoiu pe 27 decembrie 2016

Mai multe răspunsuri despre finanţe, panificaţie, viaţă...

Cum putem mânca mai sănătos în condiţiile în care aproape orice produs alimentar cumpărat conţine tot felul de chimicale? (4 răspunsuri)

incorect0
corect3

Din întrebare, tind să cred că nu deţii timpul necesar preparării unui produs alimentar şi din acest motiv cumperi. În cazul în care achiziţionezi alimente, sfatul meu ar fi să alegi produsele ale căror ingrediente le cunoşti şi ţi se par sănătoase, de asemenea, când vine vorba de fructe şi legume, încearcă să alegi vegetalele de sezon şi eventual din piaţă.

răspuns dat de Vlase Teodora pe 4 decembrie 2016

Mai multe răspunsuri despre fructe, gastronomie, sănătate...

Pe ce site poţi obţine cel mai bun preţ de vânzare la accesorii pentru smartphone-uri? (1 răspuns)

incorect0
corect1

Există câteva site-uri bune, cu renume, verificate la plata online şi personal îţi recomand Emag şi Cel.

răspuns dat de Vera Serbanoiu pe 28 iunie 2016

Mai multe răspunsuri despre internet, telefoane...

Mâncăm ca să trăim sau trăim ca să mâncăm? (2 răspunsuri)

incorect0
corect1

Este greu să spunem că nu trăim ca să mâncăm, întrucât, indiferent de statut social şi situaţie financiare, corpul uman trăieşte din hrană - în cantităţi mai mari sau mai mici, după nevoie, stil de viaţă, cât şi alţi factori. Dacă vorbim despre excese şi lipsuri, atunci ne situăm la extremităţile unei alimentaţii echilibrate care devin boli, bulimie, anorexie, obezitate, etc. Cred că toate acestea au în spate un fond psihic, adică consumul - sau lipsa - unor cantităţi de hrană neechilibrată se face inconştient, din dorinţa de a compensa anumite insatisfacţii şi lipsuri la nivel psihic, mental, inconştient. [Tot textul...]

răspuns dat de Vera Serbanoiu pe 8 iunie 2016

Mai multe răspunsuri despre finanţe, gastronomie, sănătate, viaţă...

Cum putem mânca mai sănătos în condiţiile în care aproape orice produs alimentar cumpărat conţine tot felul de chimicale? (4 răspunsuri)

incorect0
corect2

Ştim bine că alimentele se degradează foarte uşor dacă nu sunt preparate termic, pasteurizate, conservate sub formă de murături şi consumate destul de rapid după desfacere. Aşa că e foarte greu să cumpărăm produse naturale în totalitate atâta timp cât "ciclul lor de viaţă" este foarte scurt. [Tot textul...]

răspuns dat de Vera Serbanoiu pe 20 aprilie 2016

Mai multe răspunsuri despre animale, gastronomie, plante, sănătate, viaţă...

Ce înseamnă: "coatingul foliei la contactul cu razele solare"? (1 răspuns)

incorect0
corect2

Depinde de context, dar prin "coating" se înţelege de obicei o peliculă de protecţie sau estetică aplicată pe o suprafaţă.

răspuns dat de Lucian Velea pe 22 ianuarie 2016

Mai multe răspunsuri despre chimie...

<< < Pagina 1 >


Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.