Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns0

De ce intrăm şi rămânem în relaţii de cuplu nepotrivite?

întrebare pusă de MONICA pe 17 mai 2016

incorect0
corect2

Nu toate relaţiile îşi arată adevărata faţă de la început sau nu rămân pe aceiaşi linie tot timpul. Nu cred că ştim sigur niciodată, realişti fiind, că o relaţie de cuplu este sau nu potrivită. Însă dacă se dovedeşte la un moment dat că nu există, ori dacă se transformă în ceva care nu mai permite convieţuirea, motivele rămânerii sunt diverse: de la dependenţă financiară, reală sau închipuită, frica de singurătate, dependenţa de un partener (o parteneră), încâlcirea în evenimentele vieţii care face grea ori imposibilă separarea cu un partaj al proprietăţii, al bunurilor şi/sau al copiilor.

Uneori speranţa că lucrurile se vor schimba, că va fi mai bine, că trebuie să mai încercăm, că e nevoie ca noi înşine să înţelegem şi alte perspective, dar şi ceilalţi din viaţa noastră.

răspuns dat de Vera Serbanoiu pe 8 iunie 2016

Adaug comentariu despre răspuns
incorect0
corect0

Trebuie să avem grijă să nu intrăm în relaţie doar de dragul de a o avea o relaţie sau bazându-ne doar pe aparenţe exterioare, fără să cunoaştem bine persoana. Cel mai bine e să ne rugăm lui Dumnezeu să ne trimită persoana potrivită, pentru că de multe ori, aparenţele înşeală. Dacă ne-am rugat să ne trimită, şi încă nu ne-a trimis, aceasta poate însemna că încă nu suntem pregătiţi. Aşadar, să nu ne grăbim, că graba strică treaba.

răspuns dat de Cristian pe 18 aprilie 2017

Adaug comentariu despre răspuns
incorect0
corect0

Aceasta în primul rând ţine de educaţia noastră sau în unele cazuri de cercul amoros.

răspuns dat de Betty Marcovici pe 25 mai 2016

Adaug comentariu despre răspuns

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional:

Întrebări similare

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Care sunt cele mai nepotrivite cadouri de Crăciun? (fără răspuns)

întrebare pusă de Lucian Velea pe 30 noiembrie 2014, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 30 noiembrie 2014

Mai multe întrebări despre cumpărături...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Care albume muzicale pentru adulţi au succes la copiii mici, fără ca versurile să fie nepotrivite pentru aceştia? (1 răspuns)

întrebare pusă de Lucian Velea pe 4 noiembrie 2014, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 4 noiembrie 2014

Mai multe întrebări despre copilărie, literatură, muzică...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns0

Care sunt avantajele şi dezavantajele unei relaţii noi imediat după despărţire? (fără răspuns)

întrebare pusă de MONICA pe 17 mai 2016

Mai multe întrebări despre dragoste...