Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Răspunsuri despre chimie / pagina 2

Care este cel mai uşor metal? (2 răspunsuri)

incorect1
corect0

Cel mai uşor metal este aluminiul.

răspuns dat de Sturz Andreas pe 30 aprilie 2016

Mai multe răspunsuri despre fizică...

Ce înseamnă: "coatingul foliei la contactul cu razele solare"? (1 răspuns)

incorect0
corect2

Depinde de context, dar prin "coating" se înţelege de obicei o peliculă de protecţie sau estetică aplicată pe o suprafaţă.

răspuns dat de Lucian Velea pe 22 ianuarie 2016

Mai multe răspunsuri despre cumpărături...

Dacă argintul îţi lasă urme negre pe piele înseamnă că suferi de ceva sau pur şi simplu e argintul de calitate mai slabă? (1 răspuns)

incorect0
corect1

Sunt un iubitor al argintului, dar dacă bijuteria de culoarea argintului îţi lasă urme negre pe piele înseamnă că bijuteria nu este din argint, ci doar suflată sau este un material ce seamănă cu argintul.

răspuns dat de Irinel pe 25 octombrie 2015

Mai multe răspunsuri despre sănătate...

De ce ne îndrăgostim? (3 răspunsuri)

incorect0
corect2

A cunoaşte de ce ne îndrăgostim poate ajuta la vindecarea sentimentelor de respingere şi inima frântă. Dacă cineva nu se îndrăgosteşte de tine motivul nu e urâţenia ta, stupiditatea ta sau faptul că eşti sărac. Sunt necesare o varietate de procese neurochimice şi de stimuli externi pentru a determina motivul îndrăgostirii. Chimia romantismului necesită câteva elemente ale iubirii: mirosul, feromonii, creierul. [Tot textul...]

răspuns dat de monica pe 28 mai 2015

Mai multe răspunsuri despre anatomie, dragoste, logică, psihologie, viaţă...

Ce substanţe chimice combinate eliberează cea mai mare cantitate de energie? (1 răspuns)

incorect0
corect0

Energia spirituală, ce e energie pură, e cea mai mare din univers.

răspuns dat de Nastase Mihail pe 25 martie 2015

Ce este demnitatea? (1 răspuns)

incorect0
corect1

Demnitatea este o valoare care ţine de domeniul eticii; este un drept al fiinţei umane şi este un concept cu deschidere normativă. Logica demnităţii instituie astăzi declaraţii constituţionale: “Toţi oamenii se nasc liberi şi egali în drepturi” (Fapt infirmat adesea de practica socială.) Ca drept al fiinţei, demnitata presupune dreptul la respectectarea drepturilor! Ca valoare etică – demnitatea priveşte calitatea reacţiilor, comportamentului unei personane: cinstea, valoarea morală, meritele precum şi gradul de preţuire, prestigiu, (inclusiv rangul atins). [Tot textul...]

răspuns dat de Daniela Zaharia pe 16 octombrie 2014

Mai multe răspunsuri despre dragoste, etică, logică, psihologie, română, România, tinereţe...

Care este graniţa dintre "natural" şi "artificial"? (1 răspuns)

incorect0
corect0

Consider că nu se aplică şi la animale. Omul a avut destulă inteligenţă, sau mai bine zis: şi-a dezvoltat inteligenţa ce a creat fabrici, uzine şi compuşi chimici ce se găsesc până şi în mâncare. În timp ce o pasăre îşi produce cuibul din paiele ce le întâlneşte în natură, omul foloseşte ciment şi cărămizi. Ideea este că omul exercită asupra naturii tratamente şi chimicale.

răspuns dat de Ana-Maria pe 28 august 2014

Mai multe răspunsuri despre animale, filozofie, gastronomie, păsări...

De ce au florile culori diferite? (3 răspunsuri)

incorect0
corect1

Unul este datul genetic şi altul cel geo-chimic al locului, ce poate da indicii asupra zăcămintelor existente subteran!!!

răspuns dat de Scurtu Sorin Izvoraş pe 8 iunie 2014

Mai multe răspunsuri despre flori, genetică...

Cât de periculos este H2S? (1 răspuns)

incorect0
corect1

H2S, adică hidrogenul sulfurat, denumit şi acid sulfhidric, este un caz incolor care provoacă moartea aproape imediat când este în concentraţie de peste 0,1%. Chiar şi în concentraţii mai mici poate provoca probleme serioase de sănătate. În concluzie, poate fi foarte periculos.

răspuns dat de Lucian Velea pe 17 mai 2014

Mai multe răspunsuri despre sănătate...

Ce este apa oxigenată? (1 răspuns)

incorect0
corect0

Apa oxigenată este un lichid asemănător apei, dar cu dublu atomi de oxigen. Este o substanţă instabilă, separându-se uşor în apă şi oxigen. Această caracteristică îi dă utilizări medicale, industriale etc.

răspuns dat de Lucian Velea pe 16 mai 2014

Mai multe răspunsuri despre sănătate...

<< < Pagina 2 >


Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.