Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Cum scap de pofta de dulciuri?

întrebare pusă de Oana pe 29 ianuarie 2016

incorect0
corect2

Glutamina reduce pofta de dulciuri. Glutamina care se găseşte în varză, de aceea foarte mulţi folosesc varza ca tratament. O presează, şi o pun pe răni. Tirozina poate acţiona ca element de suprimare a poftei de mâncare şi de intensificare a poftei bunei dispoziţii. (Mindell, pag. 595. 596.) Se apune că L-Tirozina, acest aminoacid îi ajută pe cei care îl iau pe stomacul gol, de 2 ori pe zi, sau chiar de 3 ori pe zi, o dată înaintea culcării, le linişteşte şi sistemul nervos, îi ajută să nu mai fie adictivi la dulciuri, să nu le mai mănânce, să nu mai simtă nevoia imperioasă de a consuma dulciuri. Dacă se ia în cantitate de 2 grame, deci patru bucăţi, dimineaţa, la prânz şi seara pe stomacul gol, îi ajută pe cei care au adicţia aceasta să şi-o înfrâneze. Este mai uşor să-ţi controlezi dieta şi pofta de a mânca zahăr sau dulciuri sau de a intra la McDonalds, dacă eşti într-un program de exerciţiu regulat.

Vezi

răspuns dat de Teodor pe 10 martie 2016

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: