Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

De ce se spune că dragostea este oarbă?

întrebare pusă de Anamaria-Elena Popa pe 18 februarie 2016

incorect0
corect2

Dragostea este oarbă... şi numai dragostea care trece peste imperfecţiuni este oarbă. Când orbirea omului este accentuată, atunci el spune că "dragostea e oarbă". În dragostea naturală şi sănătoasă nu prea e loc de subconştient sau inconştient. Aceste 2 clasificări psihologice scot basma curată lipsa conştienţei omului. Femeia şi bărbatul sunt Întreguri de Om, nu sunt doar nişte jumătăţi... unul are mintea divină, celălalt inima divină... prin alăturarea celor 2 în cuplu şi traiul împreună scopul e unul singur: să creştem împreună în direcţia reală, a cunoaşterii corecte de sine. În cuplul închinat acestui scop, experienţa călătoriei înapoi, pentru vindecarea trecutului, este puternic accelerată. Se poate ajunge la reluarea comunicării cu Dumnezeu şi cu noi înşine şi fără această experienţă... depinde de fiecare câte zăbrele are al propria-i cuşcă şi cât de mult dă vina pe altul pentru propria lipsă de conştienţă şi responsabilitate. Poate trebuia să încep prin a menţiona că scopul vieţii mele este reluarea relaţiei de Iubire cu Cel dincolo de firea mea... şi astfel, tot ce vine în viaţa mea este atins de această trăire. Dragostea este oarbă nu numai pentru apropiaţi, dragostea închide ochii minţii pentru a nu lua în seama imperfecţiunile... altfel, ne-am fi chinuit pe noi înşine şi pe tot ce există în mod iremediabil.

răspuns dat de ralu pe 11 martie 2016

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: