Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns0

De ce la început omenirea credea în aşa zişii ZEI şi ce i-a făcut să considere că zeii nu există, dar există o creatură pe care au numit-o dumnezeu şi căreia i-au atribuit puteri supranaturale?

întrebare pusă de Ioan Zah pe 8 aprilie 2017

Comentarii personale
pyter a spus pe 9 aprilie 2017dumnezeu egzista si nu ia dat nimeni puteri supranaturale astea sant niste vb dupa imaginatia omului cand sa creeat lumea asta nimeni nu stie puterea este in noi si in dumnezeu sa ne luptam contra raului iisus a fost rastignit pentru pacatele noastre nu cred ca o sa mai reziste mult planeta asta crime terorism razboaie dumnezeu sa ne ajute
Ioan Zah a spus pe 19 aprilie 2017Stimate pyter, te rog reciteste comentariul tau. Analizeaza daca te-ai exprimat corect si daca se poate intelege ceva din „comentariul„ tau. pe urma mai vorbim. Da?

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: