Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

De ce am fost creaţi cu atâta răutate în noi? Nu se va şti niciodată cine, când şi cum am fost creaţi, dar totuşi de ce am fost creaţi cu atâta răutate în noi? Intenţionat sau a fost un dereglaj în mecanismul de creare? Dacă a fost intenţionat, de ce? Dacă a fost un dereglaj, de ce nu se remediază? Animalele, pe care le considerăm mult inferioare nouă, nu au niciun fel de răutate faţă de propria specie. De ce?

întrebare pusă de Ioan Zah pe 5 septembrie 2017

incorect0
corect0

Izvorul mișcării este lupta contrariilor. Această lege stă la baza oricărei dezvoltări. Chiar și sociale. Pentru a înțelege acest fenomen e necesar să ajungi până la acest nivel.

Esențialul e foarte clar expus în „Legea unității și luptei contrariilor”. Ați înțeles acum cuvintele Domnului Iisus Hristos "să Vă iubiți chiar și dușmanii"? Nu există "da" fără "nu" și "nu" există "nu" fără "da". Numai cu plus fără minus nici lampa nu luminează. Același lucru se petrece și în organismul viu.

Vezi

răspuns dat de Petru Ursu pe 16 noiembrie 2018

Comentarii personale
Petru Ursu a spus pe 16 noiembrie 2018În continuare depinde de nivelul de desvoltare a fiecărei persoane în parte

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: