Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Care este cel mai sănătos mod de a îndulci cafeaua, astfel încât să aibă şi gust plăcut?

întrebare pusă de Lucian Velea pe 11 aprilie 2014, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 11 aprilie 2014

incorect2
corect1

Foloseşti miere de albine, e mai sănătoasă decât zahărul!

răspuns dat de andra pe 3 august 2014

Comentarii personale
Lucian Velea a spus pe 3 august 2014Problema cu mierea este că îşi pierde calităţile şi devine chiar dăunătoare la peste 40 de grade Celsius, aşă că nu e bună pentru a îndulci lichide fierbinţi, precum cafeaua şi ceaiul.

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: