Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Cum comentaţi citatul: "căsătoria este o temniţă în care oamenii cu vini diferite se închid şi se urăsc reciproc crezând că au fost pedepsiţi să ispăşească pe nedrept pedeapsa celuilalt" (Marin Preda)?

întrebare pusă de MONICA pe 7 iulie 2014

incorect0
corect0

Nu ştiam despre existenţa acestui text. Este o formulare destul de succintă privind existenţa relaţiei sado-masochiste în unele cupluri. Generalizarea destul de categorica provine, probabil, din constatarea că... şi atunci, ca şi în prezent (din păcate!), media pe populaţia cuplurilor româneşti este relaţia de tip sado-masochist. Mai rău chiar, unii psihologi (psihanalişti informaţi) afirmă că procentul ar fi de aproximativ 75% din populaţie!

răspuns dat de Daniela Zaharia pe 10 octombrie 2014

Comentarii personale
MONICA a spus pe 15 octombrie 2014acest text l-am gasit citat in cartea Armonia cuplurilor - Gavra Sorin, Editura Orizonturi Universitare, Timisoara, 1998 o carte extraordinara

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: