Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Care este cel mai sănătos mod de a îndulci cafeaua, astfel încât să aibă şi gust plăcut?

întrebare pusă de Lucian Velea pe 11 aprilie 2014, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 11 aprilie 2014

incorect1
corect1

Eu folosesc zahăr cu unt, smântâna şi lămâie. Dar lactatele cu cafea nu sunt aşa de bune împreună pentru ficat. Evitaţi-le.

Se poate pune orice citrică în cafea şi chiar ţine loc de zahăr.

Se pot pune şi sucuri de mere, vişine, cireşe, orice fruct dulce şi acrişor, chiar pasat în cafea, în loc de zahăr.

Cred că asta e o inovaţie de care nu am auzit. Eu folosesc de foarte mulţi ani.

răspuns dat de Nastase Mihail pe 4 iunie 2015

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: