Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Care este cel mai bun serial psihologic?

întrebare pusă de Anamaria-Elena Popa pe 27 iulie 2015

incorect0
corect1

"În derivă", serial românesc, care spune povestea unui psihoterapeut este foarte bine construit, ilustrând adesea impecabil şedinţele de terapie. Marcel Iureş în rolul de psihoterapeut este remarcabil de convingător deşi rolul său este extrem de solicitant. De altfel, serialul a luat Premiul TV Mania pentru cel mai bun serial românesc!

"În derivă", serial dramatic bazat pe un format de succes, apreciat deja în Israel şi în Statele Unite ale Americii. Scenariul e scris şi filmat în întregime în limba română, iar producţia e asigurată de compania locală Film Factor. "În derivă" este bazat pe serialul israelian "Be Tipul", creat de Hagai Levi şi multi-premiat de Academia Israeliană de Televiziune. În 2007, drepturile au fost cumpărate de HBO Statele Unite, care a produs serialul sub numele "In Treatment", cu Gabriel Byrne în rolul principal. "In Treatment" a avut parte de cronici la superlativ şi a primit Globul de Aur pentru Cel mai bun actor în rol principal.

Vezi

răspuns dat de Daniela Zaharia pe 28 iulie 2015

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: