Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Ce trebuie să fac ca florile să aibă frunze verzi?

întrebare pusă de Alexandru pe 29 iulie 2015, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 29 iulie 2015

incorect0
corect1

Înainte de a cumpăra o plantă trebuie să te gândeşti la poziţia pe care o va avea aceasta în apartamentul tău şi dacă locaţia îi va asigura destulă lumină şi spaţiu pentru a creşte.

După ce ţi-ai răspuns la această întrebare, eşti pregătită să faci alegerea potrivită. Mergi la o florărie ce dispune de foarte multe opţiuni şi asigură-te că puietul a fost îngrijit foarte bine până la data cumpărării.

Alege o plantă care are rădăcini şi frunze sănătoase şi verzi. Inspecteaz-o atent de paraziţi. Marginile frunzelor nu trebuie să fie maronii sau galbene. Dacă ai deja o favorită, interesează-te la ce dimensiune va ajunge planta şi întreabă-te dacă o vei putea păstra în continuare dacă va creşte mare.

O plantă matură are mai multe şanse de supravieţuire şi aclimatizare decât un puiet, aşa că dacă nu vrei să rişti, cumpără o floare ce are deja câteva luni.

Nu cumpără plante în pungă decât dacă vrei să le plantezi în grădină. Este recomandabil că acestea să aibă deja rădăcina formată într-un vas.

Optează pentru o plantă care a fost crescută în interior; dacă aceasta a fost crescută în grădină sunt şanse foarte mici de a se putea obişnui cu climatul de interior.

răspuns dat de Elena pe 29 iulie 2015

Adaug comentariu despre răspuns

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional:

Întrebări similare

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Care sunt beneficiile cafelei verzi? (fără răspuns)

întrebare pusă de Anamaria-Elena Popa pe 21 iunie 2015

Mai multe întrebări despre cafea...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

De ce frunzele coniferelor rămân tot timpul anului verzi? (fără răspuns)

întrebare pusă de Anamaria-Elena Popa pe 24 mai 2015

Mai multe întrebări despre plante...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Care este originea expresiei "cai verzi pe pereţi"? (fără răspuns)

întrebare pusă de Lucian Velea pe 9 mai 2014, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 9 mai 2014

Mai multe întrebări despre cai, limbi...