Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Răspunsuri despre sănătate / pagina 4

Poţi selecta mai specific: Gastroenterologie, Imunologie, Masaj, Oftalmologie, Stomatologie.

De câte ori pe săptămână e indicat să mergi la sală? (1 răspuns)

incorect0
corect1

Depinde de timp, bani şi dorinţă. Dacă vrei performanţă, de câte ori îţi spune antrenorul, dacă vrei doar sănătate personală de două ori, consider eu. Pentru sănătate şi energie este recomandat să mergi o dată pe săptămână, neapărat, la înot şi o dată pe săptămână la o sală de gimnastică. Neapărat însă sâmbăta sau duminica o excursie în natură, excursie de o zi, şi neapărat cu câţiva prieteni.

răspuns dat de Ioan Zah pe 6 august 2017

Mai multe răspunsuri despre finanţe, prietenie, sport...

Somnul dintre ce ore, noaptea, este cel mai important? (1 răspuns)

incorect0
corect0

Somnul cel mai bun şi important este în intervalul orar 22-24.

răspuns dat de Anet Timplaru Horghidan pe 9 iunie 2017

De ce râdem şi ce rol are râsul în viaţa noastră? (2 răspunsuri)

incorect0
corect1

Râsul în viaţa omului certifică starea de sănătate fizică, psihică, mentală. Râsul este un certicat de garanţie, un semn al încrederii în divinitate.

răspuns dat de mosulcumoasa pe 28 mai 2017

Mai multe răspunsuri despre religie, umor, viaţă...

Alcoolul îngraşă? (2 răspunsuri)

incorect0
corect1

Alcoolul în sine nu îngraşă, alcoolul modifică comportamentul uman, îl decalibrează şi îi distorsionează credinţa în Dumnezeu.

răspuns dat de mosulcumoasa pe 28 mai 2017

Mai multe răspunsuri despre băuturi, religie...

Cu cât durata medie a vieţii creşte, proporţional creşte şi durata tinereţii? (2 răspunsuri)

incorect0
corect0

În secolul XXI durata medie a vieţii este 75-80 ani. Durata medie a tinereţii este 18-30 ani. În alte secole, durata vieţii va creşte, dar copilăria, tinereţea, maturitatea şi bătrâneţea vor rămâne în aceleaşi limite. Este posibil însă să crească starea sănătăţii fiecărui individ, dacă omenirea va înţelege să ducă un trai sănătos şi mai ales în pace, fără războaie şi fără crime. Asta este părerea mea.

răspuns dat de Ioan Zah pe 3 mai 2017

Mai multe răspunsuri despre bătrâneţe, copilărie, tinereţe, viaţă...

Aţi deveni donatori de organe în cazul în care sunteţi declaraţi în moarte clinică? (1 răspuns)

incorect0
corect0

Da .. le donez

răspuns dat de Anghel ionel pe 30 aprilie 2017

Din punct de vedere al religiei ortodoxe, de ce este considerat transplantul de organe ca ceva nefiresc? (3 răspunsuri)

incorect0
corect1

Biserica Ortodoxă nu este împotriva transplantului de organe, ci se împotriveşte transplantului în anumite situaţii, precum atunci când transplantul înseamnă sinucidere, sau când se face fără consimţământul persoanei de la care se iau organele, potrivit sinodului BOR.

răspuns dat de Cristian pe 18 aprilie 2017

Mai multe răspunsuri despre creştinism, religie...

Este interzicerea totală a avortului (fără excepţii privind sănătatea mamei, a copilului, violul, etc.) o propunere viabilă/justă? (5 răspunsuri)

incorect0
corect0

În cazuri excepţionale, precum posibilitatea ca mama să moară, avortul poate fi permis. Dar, în mod normal, nu ai dreptul să iei viaţa altuia. Argumentul "Fiecare persoană are dreptul să decidă singur asupra vieţii sale, a copiilor, a familiei şi a tot ceea ce îi aparţine" nu este un argument normal, pentru că dacă ar fi aşa, ar înseamna că omul are dreptul să-şi ucidă copilul şi după naştere. Avortul este interzis şi în ţări occidentale şi moderne: Irlanda; Polonia; Malta; Andorra; Monaco; o parte din Australia; o parte din SUA; Ulsterul (parte a Regatului Unit).

răspuns dat de Cristian pe 18 aprilie 2017

Mai multe răspunsuri despre copilărie, ţări, viaţă...

Care este cheia fericirii? (2 răspunsuri)

incorect0
corect0

Fericirea absolută este Dumnezeu. Învăţătura creştină ne îndeamnă ca în viaţă să nu fim depedenţi prea mult de cele pământeşti şi să nu ne facem griji pământeşti, ci să lăsăm grijile în mâna Domnului şi să mulţumim Domnului atât pentru cele bune, cât şi pentru cele rele, venite peste noi, aşa cum a făcut personajul biblic Iov, căci nimic nu se face fără Dumnezeu. Cel care mulţumeşte pentru necazurile venite peste el, - de exemplu pentru că a fost nedreptăţit, ponegrit etc. - i se curăţă păcatele, spune Sfântul Ioan Gură Aur. Vă daţi seama că un om care gândeşte şi trăieşte astfel este mai fericit. [Tot textul...]

răspuns dat de Cristian pe 12 aprilie 2017

Mai multe răspunsuri despre anatomie, creştinism, curăţenie, dragoste, legislaţie, religie, spiritualitate, viaţă...

De la ce vârstă poate începe un copil să consume ciocolată? (3 răspunsuri)

incorect0
corect1

În general se consideră că problema cu ciocolata o reprezintă cacaoa, dar, în fapt, este zahărul şi cantitatea de grăsimi. De exemplu, ciocolata albă este cea mai "periculoasă" având conţinut ridicat de unt de cacao care e foarte gras, lapte praf şi zahăr în cantităţi mari fiind considerată potrivită. Ciocolata neagră, cu conţinut de caco de minim 70% şi puţin zahăr este indicată a se consuma. [Tot textul...]

răspuns dat de Vera Serbanoiu pe 10 aprilie 2017

Mai multe răspunsuri despre ciocolată, copilărie, zahăr...

<< < Pagina 4 >


Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.