Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Există sucuri din comerţ într-adevăr sănătoase?

întrebare pusă de Anamaria-Elena Popa pe 17 aprilie 2015

incorect0
corect2

Sucurile sănătoase sunt, fără niciun fel de discuţie, sucurile preparate în casă şi consumate rapid. Altfel, acestea oxidează imediat, îşi schimbă culoarea şi se acresc. Pentru a păstra un suc mai mult timp, presupunând că ar fi natural, adică obţinut 100% din fructe şi diluat cu apă - căci nutriţioniştii recomandă să bem o proporţie de suc şi una de apă -, trebuie să-i adăugăm conservanţi. Şi astfel nu mai putem vorbi de suc natural, respectiv sănătos. În plus, zaharurile din fructe şi din sucuri se absorb imediat în sânge, de aceea nu se recomandă a se consuma decât 200-250 ml de suc pe zi, în prima parte a zilei, nicidecum seara. Aşadar, nu avem nevoie decât de o portocală, ori un grepfruit, stors, pentru a obţine zilnic această cantitate de suc NATURAL.

răspuns dat de Vera Serbanoiu pe 17 aprilie 2015

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: