Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Cât de important este studiul unei limbi străine de la o vârstă fragedă?

întrebare pusă de Veronica Şerbănoiu pe 1 noiembrie 2017

incorect0
corect1

Odată ce limba engleză e stabilită ca limbă de circulaţie internaţională gândesc căci este de ajuns de cunoscut limba maternă la un nivel înalt, după capacităţile individului şi limba engleză de întrodus copiilor de la ce-a mai fragedă vârstă. Copiii nu-şi dau seama cărei limbi aparţin cuvintele noi însuşite, însă pe parcurs le vor diviza. Propunerea vine din motivul ca să nu pieardă timpul în zadar. Din propria experienţă vă spun: Ce am dobândit de la lecţiile de limbă franceză din Şcoala Generală? Nimic. Chiar şi informaţia despre Paris cu toate capodoperele sale am primit-o în limba maternă de la istorie, geografie, TV ş. a.

Vezi

răspuns dat de Petru pe 1 noiembrie 2017

Comentarii personale despre răspuns
Petru a spus pe 1 noiembrie 2017Persoanele care sunt pasionate de istoria naţiunii şi a altor popoare, formarea cuvintului, filologii, profesorii de engleză, ect. Adică drumul cărora îi orientează spre Academia de Stiinţe, pot să-şi consume timpul în acest domeniu. Cu părere de rău, din câte limbi cunosc pînă la un anumit nivel, încă limba română nu o cunosc la nivelul cuvenit. Aceasta e datorită jocului politicienilor de a ţinea populaţia şu de a nu l-e permite să se dezvolte. Limba moldoveneasca a apărut în 1924,la Odesa, schimbîndui grafia kirilikă . Pînă în anul 1967 „alfabetul” moldovenesc a fost incomplet. Lipsea semnul (litera) pentru sunetul„„gi”. Imaginaţivă toate cuvintele, geam, geantă, ginere, s. a. m. d. Acest semn a fost primit de către Academia de Ştiinţe, în urma „Revoluţiei ortografice” în anul 1959.Dar a fost întrudus în aşa zisa circulaţie abia peste 8 ani, conform Hotărîrei 201 a Sovietului Suprem a PCRM. Daca nu s-ar implica acele persoane care nu au nimic cu limba, cu poporul nostru, Preşedintele nu ar vorbi de Limba moldovenească. Aşa se urmăreşte cu totul alt scop. De a n-e transforma din oameni în nişte fiinţe lipsite de dreptul de a se numi oameni.
Adaug comentariu despre răspuns

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional:

Întrebări similare

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Ce alte limbi străine, în afară de engleză, mai sunt căutate în ziua de azi? (fără răspuns)

întrebare pusă de Anamaria-Elena Popa pe 2 august 2015

Mai multe întrebări despre limbi...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Care cuvânt se scrie la fel în cât mai multe limbi? (1 răspuns)

întrebare pusă de Lucian Velea pe 2 aprilie 2014, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 2 aprilie 2014

Mai multe întrebări despre limbi...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Ce nume există în mod tradiţional şi se scrie la fel în cât mai multe limbi? (fără răspuns)

întrebare pusă de Lucian Velea pe 21 aprilie 2014, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 21 aprilie 2014

Mai multe întrebări despre limbi...