Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Răspunsuri despre gastronomie / pagina 3

Poţi selecta mai specific: Brânzeturi, Cepe, Ciocolată, Dulciuri, Miere, Orez, Oţet, Panificaţie, Pizza, Usturoi, Zahăr.

Există vreun tratament util şi eficient pentru fibromialgie? (1 răspuns)

incorect0
corect0

Nu există tratament care să vindece boala. Scopul tratamentului este reducerea simptomelor şi îmbunătăţirea stării de sănătate. O abordare corectă presupune folosirea metodelor non-farmacologice şi farmacologice în funcţie de intensitatea durerii şi a simptomelor asociate. Metodele non-farmacologice includ: exerciţiu gradat, hidrokinetoterapie, tehnici de relaxare, fizioterapie, masaj, psihoterapie şi terapie cognitiv-comportamentală. [Tot textul...]

răspuns dat de Vera Serbanoiu pe 1 februarie 2017

Mai multe răspunsuri despre masaj, sănătate, viaţă...

Care este cel mai bun lucru pe care îl poţi face cu 5 lei? (2 răspunsuri)

incorect0
corect0

Să cumperi pâine sau să îi donezi.

răspuns dat de Vera Serbanoiu pe 27 decembrie 2016

Mai multe răspunsuri despre cumpărături, finanţe, panificaţie, viaţă...

Care este acel ceva pe care, dacă l-ai îmbunătăţi/schimba la tine în următorul an, ţi-ar schimba în mod radical viaţa? (4 răspunsuri)

incorect1
corect2

Regimul de viaţă este, după opinia mea, cel mai important lucru şi schimbarea/îmbunătăţirea lui conduce la modificarea radicală a vieţii. Deşi e greu de crezut, alimentaţia, programarea meselor, conţinutul acestora, consumarea numai a alimentelor care ne fac bine, conform unei diete personalizate, mişcarea efectuată zilnic, completată cu un antrenament asistat ne fac alţi oameni. Scimbarile se oglindesc în felul în care ne simţim, în elasticitatea mersului, în buna dispoziţie şi, mai ales, în îmbunătăţirea stării de sănătate şi, deci, în reducerea tratamentelor sau renunţarea la acestea.

răspuns dat de Narcis pe 12 decembrie 2016

Mai multe răspunsuri despre sănătate, viaţă...

Cum putem mânca mai sănătos în condiţiile în care aproape orice produs alimentar cumpărat conţine tot felul de chimicale? (4 răspunsuri)

incorect0
corect3

Din întrebare, tind să cred că nu deţii timpul necesar preparării unui produs alimentar şi din acest motiv cumperi. În cazul în care achiziţionezi alimente, sfatul meu ar fi să alegi produsele ale căror ingrediente le cunoşti şi ţi se par sănătoase, de asemenea, când vine vorba de fructe şi legume, încearcă să alegi vegetalele de sezon şi eventual din piaţă.

răspuns dat de Vlase Teodora pe 4 decembrie 2016

Mai multe răspunsuri despre cumpărături, fructe, sănătate...

Ce fapte bune nu te costă practic nimic dacă le faci? (2 răspunsuri)

incorect0
corect1

Faptele bune sunt roade ale credinţei (Iacob 2,14). Ele se referă la sinea omului, cum sunt îngrijirea de cele trupeşti şi sufleteşti conform cu legea Domnului, la aproapele ca om trupesc şi sufletesc, faţă de care avem datorii trupeşti şi sufleteşti şi faţă de Dumnezeu, prin evlavie, rugăciune şi mărturisirea legilor şi dogmelor sale (V. Dogmele, Mărturisitor). [Tot textul...]

răspuns dat de monica pe 23 noiembrie 2016

Mai multe răspunsuri despre anatomie, creştinism, dragoste, finanţe, legislaţie, limbi, matematică, religie, viaţă...

Cum se traduce în limba română "cooked bakon"? (1 răspuns)

incorect0
corect1

"Cooked bacon" înseamnă muşchiuleţ gătit, adică uşor prăjit sau fript în tigaie.

răspuns dat de Vera Serbanoiu pe 10 noiembrie 2016

Mai multe răspunsuri despre engleză, română...

Care sunt îndulcitorii naturali sănătoşi şi potriviţi pentru o dietă echilibrată? (1 răspuns)

incorect0
corect2

NU CUMVA să folosiţi fructoza ca îndulcitor!!! Fructoza ca îndulcitor (sinonime: sirop de arţar / agave / porumb, îndulcitorul din ştevie etc.), deci aceeaşi substanţă, aceeaşi formulă chimică comparative cu fructoza din fructe, are radical alte efecte în 2 ipostaze diferite: [Tot textul...]

răspuns dat de Radu pe 20 octombrie 2016

Mai multe răspunsuri despre chimie, fructe, limbi, plante, sănătate, zahăr...

Cât poate trăi un câine fără să mănânce? (1 răspuns)

incorect0
corect1

Un câine poate trăi fără mâncare maxim 10 zile.

răspuns dat de olesea pe 21 septembrie 2016

Mai multe răspunsuri despre câini, viaţă...

Alcoolul îngraşă? (2 răspunsuri)

incorect0
corect1

Alcoolul fiind obţinut prin fermentarea zaharurilor din sucurile de fructe şi cereale este mai bogat în kcal decât carbohidraţii. Vinurile dulci, cu conţinut ridicat de zahăr prin comparaţie cu cele seci, berea, cidrul sau lichiorurile sunt surse de energie pentru scurtă durată, iar consumate în cantităţi mari, la ore nepotrivite, aduc în organism un aport de calorii şi nu de nutrienţi.

răspuns dat de Vera Serbanoiu pe 19 septembrie 2016

Mai multe răspunsuri despre băuturi, bere, fructe, sănătate, zahăr...

De ce mereu cartea este mult mai bună decât filmul? (3 răspunsuri)

incorect0
corect0

De regulă, cartea este opera unui om, a unei singure minţi, pe când filmul, nu. Pe de altă parte, interesele financiare din spatele unei producţii cinematografice, determină transformarea operei literare, într-o măsură mai mică sau mai mare, de la caz la caz şi, cred eu, asta face diferenţa. Cu toate acestea, am întâlnit situaţii în care au fost foarte bune, atât filmul, cât şi cartea. [Tot textul...]

răspuns dat de Doru Pop pe 9 august 2016

Mai multe răspunsuri despre dragoste, film, finanţe, literatură, umor...

<< < Pagina 3 >


Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.