Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Răspunsuri despre spiritualitate / pagina 2

Poţi selecta mai specific: Ateism, Creştinism, Religie.

Cine a scris poezia următoare? : DRAPELUL - De demult de tine taica / Îmi spunea mereu poveşti / Ca de steaua cea mai mândră / A oştirii româneşti. / Şi precum mi-aduc aminte / Pomenind numele tău, / Se-nchină precum se închină / Un creştin lui Dumnezeu! (3 răspunsuri)

incorect0
corect0

OȘTEANUL ȘI DRAPELUL [Tot textul...]

răspuns dat de Stefan GHIOC pe 26 iunie 2019

Mai multe răspunsuri despre bătrâneţe, creştinism, literatură, religie, România...

Este adevărat că în creştinism se regăsesc şi unele elemente păgâne? (2 răspunsuri)

incorect0
corect0

În opinia mea, în creștinism sunt numai minciuni. Cum poate cineva să creadă într-o teorie care afirmă că o femeie virgină rămâne însărcinată, că lumea înconjurătoare a fost făcută în 7 zile, că suntem păziți de îngeri (oare ce-or fi făcând îngerii când o femeie este violată sau când așa-zișii înalți prelați violează copii minori?)

răspuns dat de Zah Ioan pe 24 mai 2019

Mai multe răspunsuri despre creştinism, religie...

Este adevărat că în creştinism se regăsesc şi unele elemente păgâne? (2 răspunsuri)

incorect0
corect0

Totul este informație și energie. Când omul și-a pus întrebări existențiale, a accesat și a decodificat răspunsul conform gradului de conștiință. Informația s-a propagat pe vericală și pe orizontală. Pe vericală de la lumile celeste, pe orizontală prin învățătură. Asemănările au fost studiate și prezentate de către cercetători și se pot regăsi ușor în cărți și pe net.

răspuns dat de Visan Mihaela pe 2 aprilie 2019

Mai multe răspunsuri despre creştinism...

Este considerată contracepţia un păcat în creştinism? Dacă da, de ce? (1 răspuns)

incorect0
corect0

Orice metodă care oprește o sarcina este păcat. Sub nici o formă nu este conform Bibliei să iei contraceptive ca să nu faci copii.

răspuns dat de Nicu pe 22 februarie 2019

Mai multe răspunsuri despre creştinism...

De ce se mănâncă în mod tradiţional ouă de Paşte? (1 răspuns)

incorect0
corect0

De Paște se mănâncă ouă fierte și vopsite în roșu. Legenda spune că Isus fiind crucificat, Maria Magdalena i-a pus la picioare un coș cu ouă, iar sângele curs de la răni le-a înroșit!

răspuns dat de Flo pe 20 februarie 2019

Mai multe răspunsuri despre creştinism, gastronomie...

În ipoteza că există un Dumnezeu, cine, când, cum şi de ce a fost creat? (2 răspunsuri)

incorect0
corect0

Dumnezeu a existat mereu.

răspuns dat de edi pe 29 decembrie 2018

Mai multe răspunsuri despre religie...

Este decizia de a-i debranşa de la aparatele de susţinere pe cei dragi care nu mai pot fi salvaţi... o decizie care le va reda demnitatea? (2 răspunsuri)

incorect0
corect0

Demnitatea? Întrebarea este rezultatul unei greșite apropieri între o realitate tristă și un lucru dobândit pe care nu îl pierzi pur și simplu pentru că ești victima unui accident care te-a făcut incapabil de a decide, reacționa sau a te îngriji. [Tot textul...]

răspuns dat de Radu C. Șerban pe 10 decembrie 2018

Mai multe răspunsuri despre creştinism, dragoste, etică, filozofie, limbi, logică, păsări, religie, sănătate, viaţă...

Este gelozia, până la un punct, bună sau este în totalitate un sentiment nociv? (6 răspunsuri)

incorect0
corect0

Îți răspunde un om practic: niciun sentiment nu este întru totul nociv, nici chiar ura. Depinde spre ce obiect și în ce context se îndreaptă acel subiect. Deși nu sunt un om religios, îți pot spune că inclusiv divinitatea creștinilor se declară, în anumite contexte, „geloasă”, iubește „cu gelozie”. [Tot textul...]

răspuns dat de Radu C. Șerban pe 10 decembrie 2018

Mai multe răspunsuri despre copilărie, creştinism, dragoste, educaţie, religie, viaţă...

De ce am fost creaţi cu atâta răutate în noi? Nu se va şti niciodată cine, când şi cum am fost creaţi, dar totuşi de ce am fost creaţi cu atâta răutate în noi? Intenţionat sau a fost un dereglaj în mecanismul de creare? Dacă a fost intenţionat, de ce? Dacă a fost un dereglaj, de ce nu se remediază? Animalele, pe care le considerăm mult inferioare nouă, nu au niciun fel de răutate faţă de propria specie. De ce? (5 răspunsuri)

incorect0
corect0

Izvorul mișcării este lupta contrariilor. Această lege stă la baza oricărei dezvoltări. Chiar și sociale. Pentru a înțelege acest fenomen e necesar să ajungi până la acest nivel. [Tot textul...]

răspuns dat de Petru Ursu pe 16 noiembrie 2018

Mai multe răspunsuri despre animale, creştinism, dragoste, filozofie, legislaţie, limbi, psihologie, religie...

Care este sensul vieții? (3 răspunsuri)

incorect0
corect0

Viața este conștientul existenței de la forma primitivă prin simțuri, până la forma evoluată care constată că există în formă bine definită, delimitată în spațiu și timp, formă care conștientizează că trebuie să-și protejeze evoluția. Fiecare entitate a vieții este rezultatul unei existențe anterioare și suportul alteia viitoare. [Tot textul...]

răspuns dat de Viorel Muha pe 14 noiembrie 2018

Mai multe răspunsuri despre religie, viaţă...

<< < Pagina 2 >


Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.