Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Orez

Întrebări

În acest moment nu este nicio întrebare fără răspuns despre orez. Pun o întrebare

Răspunsuri

Care este cel mai sănătos ulei pentru a fi folosit în bucătărie? (1 răspuns)

incorect0
corect2

Uleiul de măsline presat la rece. (Dar nu mege la prăjituri şi atunci poate fi înlocuit cu ulei de orez sau de floarea soarelui presat la rece care este foarte savuros!) Uleiul de orez este foarte uşor. Mai merge şi uleiul de rapiţă sau de sâmburi de strugure, dacă îl găsiţi pe cel obţinut prin presare la rece. Sunt mai scumpe, dar merită. Uleiul de soia este şi el bun. Le puteţi alterna.

răspuns dat de Daniela Zaharia pe 28 aprilie 2015

Mai multe răspunsuri despre dulciuri, flori, gastronomie, sănătate...

Ce alimente sunt indicate când ai arsuri gastrice? (4 răspunsuri)

incorect0
corect1

Depinde de natura arsurilor. [Tot textul...]

răspuns dat de Nastase Mihail pe 30 iulie 2014

Mai multe răspunsuri despre gastroenterologie, gastronomie, mere, panificaţie, sănătate, usturoi...

Care este cea mai veche atestare a ideii că ar exista viaţă după moarte? (7 răspunsuri)

incorect0
corect1

De la sumerieni încoace... [Tot textul...]

răspuns dat de ANA FLUERASU pe 6 aprilie 2014

Mai multe răspunsuri despre anatomie, animale, arte, astronomie, bătrâneţe, bere, bovine, cai, căsătorie, copilărie, creştinism, dans, Egipt, filozofie, finanţe, istorie, legislaţie, literatură, logică, mere, meteorologie, muzică, ovine, păsări, peşti, plante, prietenie, relaţii, religie, România, sănătate, simbolistică, spiritualitate, şerpi, transporturi, viaţă...

Informaţii

incorect0
corect0

În medicina chinezească, orezul este considerat a fi un veritabil agent anticanceros.

informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 15 ianuarie 2015

Mai multe informaţii despre sănătate...

incorect0
corect0

Păstrat în condiţii optime, ferit de insecte sau alţi dăunători, orezul conţine o cantitată infimă de apă şi nu se strică, nu putrezeşte. Se păstrează într-un loc răcoros şi uscat, de preferinţă într-un recipient închis.

informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 27 noiembrie 2014


Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.