Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Care este cel mai sănătos ulei pentru a fi folosit în bucătărie?

întrebare pusă de Anamaria-Elena Popa pe 28 aprilie 2015

incorect0
corect2

Uleiul de măsline presat la rece. (Dar nu mege la prăjituri şi atunci poate fi înlocuit cu ulei de orez sau de floarea soarelui presat la rece care este foarte savuros!) Uleiul de orez este foarte uşor. Mai merge şi uleiul de rapiţă sau de sâmburi de strugure, dacă îl găsiţi pe cel obţinut prin presare la rece. Sunt mai scumpe, dar merită. Uleiul de soia este şi el bun. Le puteţi alterna.

răspuns dat de Daniela Zaharia pe 28 aprilie 2015

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: