Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Peşti

Întrebări

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Ce model de acvariu este cel mai uşor de întreţinut? (fără răspuns)

întrebare pusă de Lucian Velea pe 9 mai 2015, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 9 mai 2015

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Există acvarii moderne, foarte mici, care să nu necesite întreţinere aproape deloc? (fără răspuns)

întrebare pusă de Lucian Velea pe 2 aprilie 2014, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 2 aprilie 2014

Răspunsuri

Care animale sunt cele mai diferite între sexe? (1 răspuns)

incorect1
corect0

Nevertebratele ca peștii etc. Ei se înmulţesc, dar nu se copulează.

răspuns dat de Grigore Stefan pe 7 decembrie 2018

Mai multe răspunsuri despre animale...

Cum putem mânca mai sănătos în condiţiile în care aproape orice produs alimentar cumpărat conţine tot felul de chimicale? (4 răspunsuri)

incorect0
corect2

Alimentele cele mai bune sunt legumele şi fructele proaspete care conţin foarte multe vitamine atât de necesare organismului. Pentru alimentele care conţin chimicale în exces trebuiesc traşi la răspundere cei care aprobă utilizarea lor. Aş recomanda mâncarea gătită şi astfel suntem siguri că mâncăm mai sănătos. Desigur prodesele "bio", peştele proaspăt şi tot ce provine din gospodăria ţăranilor sunt mai naturale.

răspuns dat de Barbu Georgeta pe 22 aprilie 2016

Mai multe răspunsuri despre fructe, gastronomie, sănătate...

Cum putem mânca mai sănătos în condiţiile în care aproape orice produs alimentar cumpărat conţine tot felul de chimicale? (4 răspunsuri)

incorect0
corect1

În dieta de origine animală pesticidele se găsesc în cantitate de 7-90 ori mai mare decât în produsele de origine vegetală. La peşti toate mizeriile se acumulează (ex.: mercur). În special peştii răpitori acumulează mai multă mizerie, datorită faptului că la rândul lor mănâncă alţi peşti cu altă cantitate de mercur acumulată în ei.

răspuns dat de Teodor pe 20 aprilie 2016

Mai multe răspunsuri despre gastronomie, sănătate...

În ce măsură se modifică alimentaţia oamenilor de-a lungul timpului? (3 răspunsuri)

incorect0
corect3

Alimentaţia se modifică în funcţie de schimbările climatice, de activităţile fizice şi intelectuale depuse, dar nu în ultimul rând şi de obiceiurile şi modele culturale ale unei perioade. De exemplu, trecerea de la o climă caldă la una rece, şi invers, aduce schimbări majore în structura alimentelor, de la salate ori peşte, la proteine mult mai consistente, grăsimi şi carbohidraţi. Lipsa activităţii fizice intense impune un consum de hrană mai sărac în grăsimi, zaharuri sau carbohidraţi. Iar modele culturale obligă trecerea de la corpul atletic, la cel de manechin foarte slab. Sau invers?

răspuns dat de Vera Serbanoiu pe 16 februarie 2016

Mai multe răspunsuri despre gastronomie...

Se vorbeşte undeva în teologia creştină despre ce se întâmplă cu sufletul animalelor după moarte? (4 răspunsuri)

incorect0
corect1

În viziunea catolică animalele vor face parte din noua creaţie, Papa Francisc crede că paradisul este deschis tuturor făpturilor. [Tot textul...]

răspuns dat de monica pe 28 aprilie 2015

Mai multe răspunsuri despre animale, câini, creştinism, filozofie, plante, religie, spiritualitate, viaţă...

Mai multe răspunsuri...

Informaţii

Încă nu a fost adăugată nicio informaţie despre peşti, poţi fi primul. Adaug o informaţie


Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.