Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Curăţenie

Întrebări

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Ce modele de storcătoare electrice de fructe sunt cel mai uşor de curăţat? (fără răspuns)

întrebare pusă de Lucian Velea pe 1 august 2016

Mai multe întrebări despre cumpărături, fructe...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Care este cea mai simplă metodă de a curăţa rugina de pe obiecte metalice mici? (1 răspuns)

întrebare pusă de Lucian Velea pe 14 iunie 2016

Mai multe întrebări despre chimie...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns2

Care este considerat cel mai curat animal? (1 răspuns)

întrebare pusă de Anamaria-Elena Popa pe 31 august 2015, dar şi-a arătat interesul pentru răspuns şi Geo Lemnaru pe 2 septembrie 2015

Mai multe întrebări despre animale...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Cu ce se pot curăţa petele de pe covor? (fără răspuns)

întrebare pusă de Anamaria-Elena Popa pe 8 august 2015

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Cum să scapi de molii? (fără răspuns)

întrebare pusă de Anamaria-Elena Popa pe 31 iulie 2015

Mai multe întrebări...

Răspunsuri

Care este cheia fericirii? (2 răspunsuri)

incorect0
corect0

Fericirea absolută este Dumnezeu. Învăţătura creştină ne îndeamnă ca în viaţă să nu fim depedenţi prea mult de cele pământeşti şi să nu ne facem griji pământeşti, ci să lăsăm grijile în mâna Domnului şi să mulţumim Domnului atât pentru cele bune, cât şi pentru cele rele, venite peste noi, aşa cum a făcut personajul biblic Iov, căci nimic nu se face fără Dumnezeu. Cel care mulţumeşte pentru necazurile venite peste el, - de exemplu pentru că a fost nedreptăţit, ponegrit etc. - i se curăţă păcatele, spune Sfântul Ioan Gură Aur. Vă daţi seama că un om care gândeşte şi trăieşte astfel este mai fericit. [Tot textul...]

răspuns dat de Cristian pe 12 aprilie 2017

Mai multe răspunsuri despre anatomie, creştinism, dragoste, legislaţie, religie, sănătate, spiritualitate, viaţă...

Cum se spală corect jucăriile din pluş? (1 răspuns)

incorect0
corect1

Pluşurile se spală cu mare grijă manual şi apoi sunt puse la uscat.

răspuns dat de dina pe 10 noiembrie 2016

Mai multe răspunsuri despre jocuri...

Care este cea mai simplă metodă de a curăţa rugina de pe obiecte metalice mici? (1 răspuns)

incorect0
corect0

Probabil că şmirgheluirea.

răspuns dat de Vera Serbanoiu pe 29 iunie 2016

Mai multe răspunsuri despre chimie...

De ce se spune că dragostea este oarbă? (5 răspunsuri)

incorect0
corect2

Dragostea este oarbă... şi numai dragostea care trece peste imperfecţiuni este oarbă. Când orbirea omului este accentuată, atunci el spune că "dragostea e oarbă". În dragostea naturală şi sănătoasă nu prea e loc de subconştient sau inconştient. Aceste 2 clasificări psihologice scot basma curată lipsa conştienţei omului. Femeia şi bărbatul sunt Întreguri de Om, nu sunt doar nişte jumătăţi... unul are mintea divină, celălalt inima divină... prin alăturarea celor 2 în cuplu şi traiul împreună scopul e unul singur: să creştem împreună în direcţia reală, a cunoaşterii corecte de sine. În cuplul închinat acestui scop, experienţa călătoriei înapoi, pentru vindecarea trecutului, este puternic accelerată. Se poate ajunge la reluarea comunicării cu Dumnezeu şi cu noi înşine şi fără această experienţă... depinde de fiecare câte zăbrele are al propria-i cuşcă şi cât de mult dă vina pe altul pentru propria lipsă de conştienţă şi responsabilitate. Poate trebuia să încep prin a menţiona că scopul vieţii mele este reluarea relaţiei de Iubire cu Cel dincolo de firea mea... şi astfel, tot ce vine în viaţa mea este atins de această trăire. Dragostea este oarbă nu numai pentru apropiaţi, dragostea închide ochii minţii pentru a nu lua în seama imperfecţiunile... altfel, ne-am fi chinuit pe noi înşine şi pe tot ce există în mod iremediabil.

răspuns dat de ralu pe 11 martie 2016

Mai multe răspunsuri despre anatomie, dragoste, psihologie, religie, sănătate, viaţă...

În ce măsură se modifică alimentaţia oamenilor de-a lungul timpului? (3 răspunsuri)

incorect1
corect0

Din punctul meu de vedere... ABSOLUT TOATE RĂSPUNSURILE TREBUIE să pornească de la DUMNEZEU şi inamicul nostru public... necuratul. Din acel moment, toate răspunsurile vor fi relaţionate cu... relaţia existentă între ADEVĂR şi minciună. Moda, de exemplu, este un concept negativ în principiu, dar poate fi obiectivat şi adus la un grad de accept public, în momentul în care devine artă! Există o „sculptare” a corpului uman, ce în final ajunge la o formă apropiată de perfecţiunea momentului... atletic sau „slăbănog” bolnăvicios... sau... serafic! DUMNEZEU conduce omul către SĂNĂTATE, CALM, FRUMUSEŢE SPIRITUALĂ... necuratul către putere, ieşire în evidenţă, abrutizare în teorii... necurate! În lupta dintre cele două tendinţe se află şi răspunsul la întrebare! Acolo unde necuratul şi-a găsit branşamentul mental... s-au dezvoltat caracteristicile respective, dar, a găsit... celelalte caracteristici şi în alt tip de persoane, slabe, la propriu şi la figurat, sau numai la figurat, ce au încercat să iasă din lanţul trupesc cu care erau legate, alergând către una dintre extreme uneori... chiar către ambele! Şi toate acestea fiind manevrate corporal, cu ajutorul unor aşa zişi dieteticieni, ce nu au în gând decât... o posibilă experienţă personală, sau... banii! În cealaltă parte a balanţei, există POSTURILE, ce împart anul la 2, într-un balans excelent, cu perioade mai lungi sau mai scurte de post şi, foarte important, cu unul sau două posturi negre. Încet dar sigur, medicii se apropie de acest mod de viaţă, dându-şi seama că este singurul ce asigură SĂNĂTATEA,... ce aduce FRUMUSEŢEA FIZICĂ şi PSIHICĂ, O STARE DE CALM şi BINE GENERAL ce asigură un viitor cert şi CURAT... din toate punctele de vedere! S-au creat INSTITUTE DE CERCETARE A RELAŢIEI ŞTIINŢĂ-RELIGIE de către SAVANŢI ce şi-au dat seama că în spatele PERFECŢIUNII VIEŢII, TREBUIE SĂ FIE O MINTE PERFECTĂ, prin ori ce alte mijloace, fiind imposibil acest lucru! Fiecare alege însă propriul stil de viaţă, mersul sigur sau alunecarea pe tărâmul lipsei de CREDINŢĂ! Întrebarea are şi un alt aspect... acela al lipsei de educaţie REALĂ, lipsa celor 7 ani de acasă, prin lipsa unui părinte lângă copil încă din primii ani, de unde şi răspândirea unor ânvăţături prefabricate, de la... grădi... sau bunici, ce perpetuează modul de viaţă... „că aşa fac toţi” ce duce la o anti-educaţie a minciunii şi datului din coate pentru... răzbi în viaţă! Deja intrăm în alt modul al vieţii, ce se poate aplica altor întrebări.

răspuns dat de Scurtu Sorin Izvoraș pe 4 martie 2016

Mai multe răspunsuri despre arte, copilărie, educaţie, finanţe, gastronomie, religie, sănătate, ştiinţe, viaţă...

Mai multe răspunsuri...

Informaţii

incorect0
corect0

Ai putea crede că stafidele au efecte negative asupra sănătăţii dinţilor deoarece sunt extrem de dulci şi lipicioase, dar de fapt îi protejează. Studiile au arătat că persoanele care au consumat cereale ce conţineau şi stafide aveau dinţii mai curaţi decât persoanele care au consumat acelaşi tip de cereale, dar fără stafide. Mestecarea stafidelor creşte fluxul de salivă, care reduce şi previne apariţia plăcii bacteriane, petelor, şi cariilor dentare prin neutralizarea pH-ului acid creat de alte alimente şi de bacterii.

informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 1 februarie 2015

Mai multe informaţii despre gastronomie, sănătate, stomatologie...

incorect0
corect0

Se curăţă bine bijuteriile vechi cu cremă de ras şi o periuţă de dinţi.

informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 5 ianuarie 2015

incorect0
corect0

Ai vopsit întreaga zi şi ţi-au rămas pete de vopsea pe piele. Pune cremă de ras în palme şi freacă bine mâinile. Apoi, curăţă bine cu săpun şi apă.

informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 5 ianuarie 2015

incorect0
corect0

Atunci când ai o pată pe covor, umezeşte întâi zona pătată cu un burete, iar apoi aplică cremă de ras. Freacă bine cu un burete şi lasă să se usuce. Funcţionează foarte bine şi pentru petele de pe haine.

informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 5 ianuarie 2015

incorect0
corect0

Dacă vrei ca oglinda de baie să nu se înceţoşeze atunci când faci duş, nu trebuie decât să o „ungi” cu cremă de ras înainte să intri în cabină.

informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 5 ianuarie 2015

Mai multe informaţii...


Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.