Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Care este cel mai sănătos ulei pentru a fi folosit în bucătărie?

întrebare pusă de Anamaria-Elena Popa pe 28 aprilie 2015

incorect0
corect2

Uleiul de măsline presat la rece. (Dar nu mege la prăjituri şi atunci poate fi înlocuit cu ulei de orez sau de floarea soarelui presat la rece care este foarte savuros!) Uleiul de orez este foarte uşor. Mai merge şi uleiul de rapiţă sau de sâmburi de strugure, dacă îl găsiţi pe cel obţinut prin presare la rece. Sunt mai scumpe, dar merită. Uleiul de soia este şi el bun. Le puteţi alterna.

răspuns dat de Daniela Zaharia pe 28 aprilie 2015

Adaug comentariu despre răspuns
incorect0
corect0

De obicei uleiurile de măsline de pe piața conțin doar 10% ulei de măsline... Așa că cel mai sănătos ulei rămâne uleiul din germeni de porumb, autohton. Conține vitamina E și e foarte sănătos!

răspuns dat de Laur Martin pe 16 aprilie 2019

Adaug comentariu despre răspuns

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site. Pentru aceasta, poţi folosi contul pe care îl ai deja în reţelele sociale.

Autentificare

Utilizator ocazional:

Întrebări similare

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Care este cel mai sănătos ulei pentru prăjit? (2 răspunsuri)

întrebare pusă de Lucian Velea pe 21 februarie 2013

Mai multe întrebări despre gastronomie, sănătate...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Care fel de zahăr este cel mai sănătos? (4 răspunsuri)

întrebare pusă de Anamaria-Elena Popa pe 3 iunie 2015

Mai multe întrebări despre sănătate, zahăr...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Care este cea mai bună alternativă pentru a face maioneză fără ulei de floarea soarelui? (1 răspuns)

întrebare pusă de Lucian Velea pe 23 noiembrie 2014

Mai multe întrebări despre flori, gastronomie...