Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Răspunsuri despre muzică

Ce te scoate cel mai repede dintr-o pasă proastă? (1 răspuns)

incorect0
corect0

Un vers bun, plin de lirism, un vers satiric de spirit. O muzică care să mă facă să vibrez, să mă facă să mă simt mai bun.

răspuns dat de Ion damian pe 31 octombrie 2018

Mai multe răspunsuri despre literatură, psihologie...

De ce Crăciunul a ajuns să fie popular pe toată planeta, indiferent de religia predominantă? (2 răspunsuri)

incorect0
corect0

Spunea Mihai Eminescu în "Împărat şi proletar": [Tot textul...]

răspuns dat de Dinu Desculţ pe 23 decembrie 2017

Mai multe răspunsuri despre bere, copilărie, filozofie, inventică, religie, sănătate, spiritualitate...

De ce mulţi dintre cei ce au un handicap, excelează în alte lucruri (muzică, artă etc.)? (2 răspunsuri)

incorect0
corect1

Din punctul meu de vedere, depinde foarte mult de gradul de handicap şi de felul acestuia. De exemplu dacă vorbim despre handicap fizic, dar mentalul funcţionează atunci excelând spre muzică, artă, etc poţi îndulci într-un fel modul vieţii, viaţa în sine. Însă, dacă din păcate vorbim şi despre un handicap psihic care nu mai poate fi tratat din punct de vedere medical, consider că este foarte importantă lupta cu tine însuţi şi ajutor de la Dumnezeu.

răspuns dat de Marinescu Vasilica pe 28 august 2017

Mai multe răspunsuri despre arte, religie, sănătate, viaţă...

Cum să adormi uşor seara? (2 răspunsuri)

incorect0
corect1

Toată lumea vrea să aibă parte de un somn cât mai odihnitor şi relaxant, însă stilul de viaţă şi oboseala de peste zi ne poate influenţa programul de odihnă. [Tot textul...]

răspuns dat de monica pe 20 februarie 2017

Mai multe răspunsuri despre anatomie, ceai, gastronomie, masaj, psihologie, religie, sănătate, viaţă...

Cum se pot reinventa folclorul şi obiceiurile noastre astfel încât acestea să nu fie uitate şi mai ales, să-i atragă pe tineri? (3 răspunsuri)

incorect0
corect0

Folclorul nu-l reinventăm, trebuie să-l promovăm aşa cum e: cântece, obiceiuri şi ce-i bun în el. Reţelele de internet vor avea grijă de asta.

răspuns dat de mihaela pe 1 ianuarie 2017

Mai multe răspunsuri despre internet, tinereţe...

Cum să adormi uşor seara? (2 răspunsuri)

incorect0
corect0

Dau drumul la o melodie în surdină şi până se termină, adorm uşor şi relaxat . [Tot textul...]

răspuns dat de sorin timandi pe 18 decembrie 2016

Mai multe răspunsuri despre psihologie, sănătate...

În ce măsură oamenii sunt afectaţi de depresie şi care sunt metodele necesare pentru a o ameliora sau trata? (4 răspunsuri)

incorect0
corect0

Nu toţi oamenii cred în Dumnezeu. Numai auzul acestui nume îi bagă în depresie - chiar iritare. Ar fi bune unele medicamente, însă mult mai plăcute ar fi activităţile în aer liber, în mijlocul mamei noastre Natura. Plimbări prin parc - cel mai bine în picioarele goale, pentru a simţi bioenergia benefică a pământului... alergări... cititul cărţilor romantice... pictura... muzica serenităţii ... arta în general... Toate astea fac minuni!

răspuns dat de Dinu Desculţ pe 31 octombrie 2016

Mai multe răspunsuri despre arte, pictură, religie, sănătate...

Care este cea mai tare melodie din branşă? (2 răspunsuri)

incorect1
corect0

Faydee ft. Kat DeLuna &Leftside- Nobody

răspuns dat de Rodica pe 15 septembrie 2016

De ce în ziua de azi, industria muzicală promovează tot felul de personaje în funcţie de cât de bine arată în loc de talent? (1 răspuns)

incorect0
corect0

Domnii din industria muzicală... nu sunt domni... sunt doar bărbaţi... şi gândesc cu ochii... la buzunare pline de bani... În industria muzicală românească există prea puţini specialişti de o înaltă formaţie muzicală şi intelectuală...

răspuns dat de gigica hardea pe 24 august 2016

Mai multe răspunsuri despre afaceri, finanţe, România...

Ce să fac dacă îmi place de un băiat, dar el place altă fată şi vrea să fim doar prieteni? (1 răspuns)

incorect0
corect1

Dependenţa oarbă de găsirea unui partener este la fel de nesănătoasă ca şi rămânerea într-o relaţie dizarmonioasă sau disfuncţională. Dacă suntem dependenţi de găsirea unui partener, această dependenţă reflectă o lipsă, un gol pe care îl simţim în interiorul nostru. Ea este la fel de nesănătoasă ca orice altă dependenţă. Este un alt mod de a ne întreba: „Ce nu este în regulă cu mine? ” „Dependenţa de găsirea unui partener” este înconjurată de foarte multă teamă şi este însoţită de sentimentul că „nu suntem suficient de buni”. Din cauza presiunii enorme de a găsi un partener pe care şi-au creat-o singure, foarte multe femei sfârşesc prin a accepta relaţii nesatisfăcătoare sau abuzive. Nimeni nu merită aşa ceva. Acestea nu sunt acte de iubire de sine. Nimeni nu ne obligă să creăm durere şi suferinţă pentru noi înşine, şi nici să ne simţim singure şi nefericite. Acestea sunt simple alegeri ale noastre, iar noi avem în fiecare moment posibilitatea să facem „noi alegeri”, care să ne susţină şi să ne împlinească. [Tot textul...]

răspuns dat de monica pe 4 ianuarie 2016

Mai multe răspunsuri despre anatomie, biologie, căsătorie, dragoste, film, limbi, literatură, logică, prietenie, viaţă...

<< < Pagina 1 >


Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.