Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Răspunsuri despre ceai

De 2 ani mă lupt cu nişte dureri groaznice în partea dreaptă, sub coastă. Am făcut o mulţime de analize: RMN, ecografie, colonoscopie şi multe alte. Toate analizele sunt bune, organele la fel, dar eu am dureri foarte mari. Nicio pastilă nu mă ajută. Am slabit cu 20 de kg. În ultima jumătate de an au început să iasă prin masele fecale nişte pietre care nu se termină. Am observat că după baie durerile se agravează. E posibil ca aceste pietre să fie în colon şi la colonoscopie şi analize nu s-au vazut? (1 răspuns)

incorect0
corect0

Trebuie să repetați analizele. Incercati sa mergeți la un alt medic. Și eu am pățit că mi s-a pus un diagnostic greșit, dar acum sunt bine. Slavă domnului! Încercați ceaiuri care dizolvă pietrele. Sucuri din rădăcină de pătrunjel știu că dizolvă iară pietrele. Dar nu cumva să aveți vreo infecție. Dacă aveți febră, aveți infecție. Încercați totuși metode cât mai naturiste, că medicamentele sunt foarte periculoase: iei unul și îți face rău pe altă parte. Medicul va ști ce este mai bine. Multă sănătate!

răspuns dat de Anca pe 10 martie 2018

Mai multe răspunsuri despre sănătate...

Cum să adormi uşor seara? (2 răspunsuri)

incorect0
corect1

Toată lumea vrea să aibă parte de un somn cât mai odihnitor şi relaxant, însă stilul de viaţă şi oboseala de peste zi ne poate influenţa programul de odihnă. [Tot textul...]

răspuns dat de monica pe 20 februarie 2017

Mai multe răspunsuri despre anatomie, gastronomie, masaj, muzică, psihologie, religie, sănătate, viaţă...

Pot fi ameliorate durerile menstruale cu ceai? (1 răspuns)

incorect0
corect1

În anumite cazuri ceaiul de coada şoricelului (Achillea millefolium) poate ajuta la instalarea unei stări de relaxare a organismului, de hidratare, diureză şi chiar ameliorarea durerilor.

răspuns dat de Vera Serbanoiu pe 6 mai 2016

Este adevărat că cearcănele pot indica probleme de sănătate? (2 răspunsuri)

incorect0
corect2

Nu indică probleme de sănătate dar estetic nu arată bine. O alimentaţie sănătoasă, ceaiuri bogate în antioxidanţi, roiniţă , feniculul seara oferă un somn liniştitor şi astfel se poate evita această problemă. De regulă insomnia pune amprenta cearcănelor.

răspuns dat de Barbu Georgeta pe 2 aprilie 2016

Mai multe răspunsuri despre gastronomie, sănătate...

Cum înveţi un copil să fie responsabil şi să-şi asume responsabilităţi potrivite vârstei lui? (1 răspuns)

incorect0
corect1

Prin puterea exemplului. Aş zice că noi, ca părinte îl vedem pe el că nu îşi asumă responsabilităţile pentru că la rândul nostru şi noi facem acelaşi lucru. Dacă noi ne-am asuma cu fericire responsabilităţile, dacă nu am fugi de ele, atunci şi copilul ar face la fel. Nu contează faptul că te vede sau nu te vede copilul, dar acest lucru se simte, transpiră. Singura soluţie în acest caz este să ne schimbăm noi înşine, pentru că, de fapt, nu putem schimba pe nimeni. Însă, prin puterea exemplului putem oarecum să influenţăm procesul acesta. [Tot textul...]

răspuns dat de Liviu Taloi pe 31 decembrie 2015

Mai multe răspunsuri despre cafea, copilărie...

Ce remedii există împotriva colicilor la bebeluşi? (2 răspunsuri)

incorect0
corect2

Iată câteva remedii împotriva colicilor la bebeluşi. [Tot textul...]

răspuns dat de MONICA pe 13 octombrie 2015

Mai multe răspunsuri despre copilărie, curăţenie, gastroenterologie, gastronomie, masaj, muzică, plante, sănătate, telefoane...

Care este ceaiul cel mai bun pentru ameliorarea stării de stres? (1 răspuns)

incorect0
corect1

Ceaiul de rozmarin.

răspuns dat de IONEL PETRISOR pe 7 mai 2015

Mai multe răspunsuri despre sănătate...

Există remedii naturale ce pot reduce simptomele astmului? (3 răspunsuri)

incorect0
corect0

Ceai antiastmatic, antibronşitic cu ceai de tei. [Tot textul...]

răspuns dat de Nastase Mihail pe 9 aprilie 2015

Mai multe răspunsuri despre sănătate...

Ce ceaiuri pot folosi atunci când răcesc şi îmi pierd vocea? (1 răspuns)

incorect0
corect1

Tocmai am ascultat un medic fonolog care spunea că atunci când avem probleme cu vocea, fie în urma supra folosirii artistice, fie doar ca rezultat al utilizării acesteia în vorbirea de zi cu zi, laringele trebuie protejat cu repaus şi fără să facem excese de cald, rece, sărat, dulce, alcool. Toate acestea amorţesc momentan laringile şi produc distrugeri şi mai mari.

răspuns dat de Vera Serbanoiu pe 24 martie 2015

Mai multe răspunsuri despre arte, muzică, sănătate...

Există o alternativă mai sănătoasă (care să nu afecteze stomacul) pentru cafea? (1 răspuns)

incorect0
corect0

Rădăcina coaptă de păpădie – cercetările arată că rădăcina de păpădie conţine vitamina C, vitamina D şi betacaroten, dar are şi proprietăţi anti-cancerigene. [Tot textul...]

răspuns dat de Vera Serbanoiu pe 18 martie 2015

Mai multe răspunsuri despre cafea, fructe, sănătate...

<< < Pagina 1 >


Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.