Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns0

De 2 ani mă lupt cu nişte dureri groaznice în partea dreaptă, sub coastă. Am făcut o mulţime de analize: RMN, ecografie, colonoscopie şi multe alte. Toate analizele sunt bune, organele la fel, dar eu am dureri foarte mari. Nicio pastilă nu mă ajută. Am slabit cu 20 de kg. În ultima jumătate de an au început să iasă prin masele fecale nişte pietre care nu se termină. Am observat că după baie durerile se agravează. E posibil ca aceste pietre să fie în colon şi la colonoscopie şi analize nu s-au vazut?

întrebare pusă de Alica pe 25 februarie 2018

incorect0
corect0

Trebuie să repetați analizele. Incercati sa mergeți la un alt medic. Și eu am pățit că mi s-a pus un diagnostic greșit, dar acum sunt bine. Slavă domnului! Încercați ceaiuri care dizolvă pietrele. Sucuri din rădăcină de pătrunjel știu că dizolvă iară pietrele. Dar nu cumva să aveți vreo infecție. Dacă aveți febră, aveți infecție. Încercați totuși metode cât mai naturiste, că medicamentele sunt foarte periculoase: iei unul și îți face rău pe altă parte. Medicul va ști ce este mai bine. Multă sănătate!

răspuns dat de Anca pe 10 martie 2018

Adaug comentariu despre răspuns

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional:

Întrebări similare

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Poate fi masajul făcut în anumite puncte un remediu pentru durerile de cap? (1 răspuns)

întrebare pusă de Anamaria Popa pe 26 martie 2015

Mai multe întrebări despre masaj...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns0

Am un cățeluș în vârstă de 10 ani. De o săptămână și ceva a început să aibă momente în care geme, schelălăie, de obicei când se mișcă. Mai nou, pe parcursul nopții, se trezește din somn gemând și plângând destul de rău și am observat că respiră mai greu. Mă puteți ajuta cu o părere? (fără răspuns)

întrebare pusă de Maria pe 16 septembrie 2021

Mai multe întrebări despre câini...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Când este necesar să faci ecografie în timpul sarcinii? (fără răspuns)

întrebare pusă de Anamaria-Elena Popa pe 17 iulie 2015

Mai multe întrebări despre sănătate...