Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Care sunt condiţiile culturii şi în ce mod influenţează acestea comportamentul uman?

întrebare pusă de Anamaria-Elena Popa pe 25 noiembrie 2015

incorect0
corect0

Despre cultură, în zilele noastre, timpul generaţiei blog-iste, nu se poate vorbi. E ceva abstract, nu există şi nu interesează. Muncă asiduă, respect, apreciere, sensibilizare, nici atât. Tinerii de astăzi au totul de-a gata. Merg pe Net şi află tot. Orice noţiune, orice cuvânt, fără niciun efort se află imediat. Asta fac, unii chiar încă din anul lor de naştere. Cum să nu fie "deştepţi"? Pentru ei, nu mai există nici o taină şi, foarte curând, nici sentimente. Sigur că lipsa culturii temeinice acumulată acasă şi la şcoală se vede în generaţia de astăzi. Droguri, prostituţie, spargeri de căsnicii, iar cei de pe margina aplaudă, când un ticălos îşi leapădă nevasta şi copilaşii şi se combină cu o târfuliţă.

răspuns dat de Popescu Maria pe 27 iulie 2016

Comentarii personale
Popescu Maria a spus pe 27 iulie 2016Mass-media aproba si impune pe ecran tot ce este mai abject. Ce mai, manipuleaza si tampeste pe toata lumea cu mizeriile pe care le promoveaza. Cica, daca nu-ti place , folosesti telecomanda si dai pe alt post... insa, toate posturile TV aceeasi manipulare practica. Tinerii din generatia de astazi nu stiu sa discerna, sa cearna neghina de grau. Cand in scoli elevii minori fac amor pe banci in fata colegilor si chiar a cadrelor didactice, despre ce educatie si cultura se mai poate vorbi?! Ei, dar aici e vorba de generatia blog-ista. Nu trebuie sa invete, gasesc totul pe Net!

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: