Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Se poate şterge/edita un citat publicat pe Citatepedia? Dacă da, cum?

întrebare pusă de Dacian Nemeș pe 18 aprilie 2017

incorect0
corect1

Citatepedia acceptă doar scrieri definitivate, nu "în lucru". Prin urmare, nu ar trebui să existe motive pentru modificări. Dacă totuşi apare un motiv, cum ar fi observarea unei greşeli, se poate trimite o semnalare (click pe triunghiul cu semnul exclamării), iar un moderator o va verifica şi va acţiona în consecinţă. Este posibil ca în urma semnalărilor, mai ales dacă sunt repetate la acelaşi citat, textul să fie eliminat de pe site, din considerente calitative (un text bine scris nu are nevoie de modificări).

Un autor poate solicita oricând eliminarea unui text al său. Dacă solicită eliminarea tuturor textelor sale, numele autorului va fi blocat pentru eventuale adăugări ulterioare. Asupra acestei restricţii se poate reveni doar printr-un acord scris.

răspuns dat de Lucian Velea pe 21 aprilie 2017

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: