Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

De ce societatea, în întregul ei, nu ia măsuri drastice împotriva bărbaţilor care îşi bat soţiile şi preferă să le dea altă locuinţă femeilor bătute şi eventual şi copiilor ei, iar bărbatului îi dă doar o amendă?

întrebare pusă de Ioan Zah pe 27 decembrie 2017

incorect0
corect0

Comportamentul brutal, neomenos al acestor bărbaţi precum şi neimplicarea societăţii, în întregul ei, dovedeşte că teoria religiei nu are nicio influenţă asupra oamenilor, iar oamenii nu sunt influenţaţi în niciun fel de preceptele religiei, demonstrând fără dubii că majoritatea covârşitoare a oamenilor nu au niciun respect faţă de religie, faţă de aşa numitul "Dumnezeu" şi că în realitate ei şi întreaga societate nu crede în religie.

Se merge la biserică pentru că societatea nu le crează posibilitatea de a merge şi altundeva, decât la biserică şi cârciumi. Acesta este punctul meu de vedere.

răspuns dat de Ioan Zah pe 6 ianuarie 2018

Comentarii personale
celceiubeste a spus pe 17 ianuarie 2018Amice, esti... cum zice Caragiale cand e cald afara

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site. Pentru aceasta, poţi folosi contul pe care îl ai deja în reţelele sociale.

Autentificare

Utilizator ocazional: