Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Care este sensul vieții?

întrebare pusă de Veronica Şerbănoiu pe 26 iulie 2018

incorect0
corect0

Ceea ce voi spune este numai și numai părerea mea personală, formată în decursul vieții.

Tot ceea ce există pe pământ sunt forme ale materiei din univers. Din punctul meu de vedere, niciodată nu se va ști cum s-a format materia, sub diferite forme, în univers.

Sensul vieții noastre? Este sensul întregului univers, al tuturor formelor din univers. Știți ce înseamna infinit? Dacă da, ca să spui care este sensul vieții trebuie obligatoriu să cunoști ce s-a întâmplat acum o infinitate de miliarde de ani lumină, ceea ce nu se va ști niciodată. Vor fi multe teorii, exprimate de așa zișii oameni de știință, dar toate nu vor exprima adevărul.

Despre viața noastră? NI S-A DAT DE CĂTRE UNIVERS. S-o respectăm, să ne bucurăm de ea, să nu ne batem joc de ea și să mulțumim în conștientul nostru că o avem. Și poate sensul vieții noastre, așa cum ne este dată, este să ne-o trăim la nivelul superior la care am apărut în univers. Față de tot ceea ce am afirmat aici, ținând cont de caracterul, educația, sufletul și inima mea, i-aș pedepsi crunt pe toți cei care și-au bătut și își bat joc de ființele umane. I-AȘ OMORÎ!

răspuns dat de Zah Ioan pe 26 iulie 2018

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site. Pentru aceasta, poţi folosi contul pe care îl ai deja în reţelele sociale.

Autentificare

Utilizator ocazional: