Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Care este sensul vieții?

întrebare pusă de Veronica Şerbănoiu pe 26 iulie 2018

incorect0
corect0

Viața este conștientul existenței de la forma primitivă prin simțuri, până la forma evoluată care constată că există în formă bine definită, delimitată în spațiu și timp, formă care conștientizează că trebuie să-și protejeze evoluția. Fiecare entitate a vieții este rezultatul unei existențe anterioare și suportul alteia viitoare.

Fiecare entitate adaugă ceva față de entitatea care a generat-o. Fiecare viață este o verigă din lanțul vietii, un organism care pierde indivizii învechiți din trecut și care avansează prin noii indivizi spre viitor.

Țelul, direcția acestui organism este nemurirea, nemurire regăsită spre final în informație pură, informație indestructibilă sub formă de lumină. Acei indivizi care au avut calități de excepție de-a lungul evoluției acestui organism și care au rămas în dimesiunea timp, vor fi reactualizați în forma finală de nemurire! Acesta este țelul și finalul. La “sânul lui Dumnezeu”, în raiul luminii!

@ viorel muha

răspuns dat de Viorel Muha pe 14 noiembrie 2018

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: