Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns0

Buna. Am auzit de mult o muzica. Dar nu stiu cine o canta. Stiu ce se intampla in videoclipul piesei! Este un baiat mai sarac care are o prietena. Baiatul este sunat de prieteni lui 2 baieti care canta si canta si in videoclip. Acesti 2 baieti lau sunats a vina sa repare ceva la o masina in studiou lor. Baiatul intre timp mereu isi suna iubita dar fata nu raspunde. Vazand ca nu ii raspunde merge la ea cu un buchet de flori. Fata ii deschide usa dar nu accepta florile si is spune cat de sarac este. Iar este chemat in studio sa faca ceva iar el fiind nervor ca primeste un mesaj de la prietena ei ca nu are cum sa fie cu el ca este sarac. Cei 2 prieteni il ajuta sa ii schimbe lookul si hainele si il invita la un concert de al lor. Coboara dintrun range rover negru in fata clubului. La club este un rand mare. Baiatul observa fata. Un prieten de al lui prezinta o alta fata in club unde ei canta si se imprietenesc si canta impreuna. Fosta lui tot o suna fiind inca afara pentru ca mergea in club muzica si erau artisi prferati. Cam atat imi amintesc. Va rog ajutatima caut piesa de 3 ani si inca nu am gasito!

întrebare pusă de Haidu Norbert pe 25 ianuarie 2021

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site. Pentru aceasta, poţi folosi contul pe care îl ai deja în reţelele sociale.

Autentificare

Utilizator ocazional: