Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Dacă ceva este dovedit că este benefic pentru sănătatea fizică/psihică, dar se presupune că nu este benefic spiritual, ce alegi?

întrebare pusă de Lucian Velea pe 18 aprilie 2014, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 18 aprilie 2014

incorect0
corect0

Trebuie clar specificat despre ce este vorba, întrebarea ta poate include şi eutanasierea... Dacă un remediu implică folosirea unor lucruri condamnabile, de exemplu organe umane, celule stem, viaţa altei persoane, răspunsul este categoric NU. Este greşit să încerci să îţi prelungeşti viaţa pentru câţiva ani şi să o pierzi pe cea veşnică. Mai bine suferi câţiva ani decât o eternitate. Cel ce deţine controlul asupra vieţii este Dumnezeu, asta nu înseamnă să refuzi un tratament, dar când tratamentul tău pune în pericol o altă viaţă, trebuie refuzat.

răspuns dat de MONICA pe 4 septembrie 2014

Comentarii personale
Vera Serbanoiu a spus pe 7 martie 2017La ce vă referiţi când vorbiţi despre eutanasiere sau celule stem? Mă interesează subiectul şi aş vrea să dezbatem aprofundat.

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: