Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

De ce pot iubi o femeie să nu pot renunţa la ea?

întrebare pusă de wowa pe 31 august 2014

incorect0
corect0

A iubi pe cineva înseamnă să doreşti tot ce e mai bine pentru respectiva persoană, chiar dacă nu bine şi pentru tine. Când cineva preferă o altă relaţie, deci consideră că aceasta îi aduce mai mult bine, dacă insişti că i-ar fi mai bine cu tine (indiferent dacă ai dreptate sau nu), e mai degrabă semn de orgoliu decât de dragoste. Aşadar, întrebarea s-ar putea translata într-un răspuns: "Fiindcă doar cred că o iubesc pe acea femeie, dar de fapt mă iubesc mai mult pe mine."

răspuns dat de Lucian Velea pe 8 septembrie 2014

Comentarii personale
Lucian Velea a spus pe 8 septembrie 2014Poate răspunsul meu pare dur. Astfel de situaţii sunt dureroase oricum. Sper însă ca răspunsul meu să ofere o perspectivă utilă, dat fiind că şi autorul întrebării îşi dă seama că ceva nu e în regulă. Odată detectată şi îndepărtată hiba, se vor deschide multe porţi către fericire.

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: