Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Care este cel mai trăsnit lucru auzit de la un copil?

întrebare pusă de Lucian Velea pe 17 iulie 2014, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 17 iulie 2014

incorect0
corect1

Plecasem la mare cu trenul acum vreo zece ani. În compartiment... maare plictiseală! La geam, un prichindel se juca (foarte cuminte) cu un pix pe luciul sticlei murdare, prin care se vedea ca prin ceaţă! Dar nimeni nu avea chef de vreo critică!

De atâta plictiseală şi căldură am început cu toţii să ne dorim să zgândărim puţin copilul:
- De-a ce te joci? îl întrebă domnul de lângă mine. Dar nu primi nici un răspuns. Doar pixul păru să se mişte ceva mai repejor pe geam.
- Eee, este o girafă, afirmă cu o mină competentă doamna care stătea chiar în faţa copilului şi care îşi făcea vânt cu o batistă mare, bărbătească. Pixul se opri puţin, părând să reflecteze.
- Nu ştii nimic, Măriuţă, protestă soţul doamnei în timp ce-şi netezea, meditativ, chelia... E un soldat!

Pixul se opri de-a binelea, apoi alunegă vijelios drept în poala mămicii prichindelului. Acesta se întoarse cu totul spre geam (cu spatele la noi!).

Tăcere şi iar tăcere!

Când începuserăm să ne foim a părere de rău… puştiul ne răspunse, tot stând cu spatele,… foarte tare şi răspicat:
- Nu ştiţi nimic! E... un pix care merge pe geam!

răspuns dat de Daniela Zaharia pe 11 octombrie 2014

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: