Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Ce pot să fac ca să am părul fără mătreaţă?

întrebare pusă de carolina pe 20 octombrie 2014

incorect0
corect0

Folosirea frecventă a şampoanelor neadecvate tipului de păr, dar şi imunitatea şubredă sau perioadele de stres duc la dereglarea glandelor sebacee şi astfel e afectat echilibru uleiurilor de pe scalp. Drept rezultat, dezvoltarea ciupercii responsabile cu mătreaţa, care se manifestă prin iritarea scalpului, îngrăşare exagerată a părului, mâncărime şi coji.

Ingredientele necesare unui şampon benefic împotriva mătreţii:
* ketoconazol - luptă cu ciuperca care provoacă mătreaţa;
* acid salicilic - te scapă de coji, dar poate să şi usuce;
* sulfat de seleniu - repară pielea şi combate ciuperca;
* piritonina de zinc - folosită pentru funcţia antimătreaţă;
* gudron (coal-tar) - utilizat pentru efectul antimicotic.

răspuns dat de MONICA pe 24 octombrie 2014

Comentarii personale
Lore a spus pe 4 aprilie 2017Así es PPP, científicamente, no tiene mucho sentido. Otra cosa son los efectos “de fondo” los que comento arriba: “La distancia de seguridad de una supernova está en los 100 años luz. Por encima de estas distancias, la radiación gamma ya no es letal, aunque en la franja correspondiente a los 400-600 Años luz, supone un descenso de un 10-15% extra en los niveles de la capa de ozono, así como un exceso de ionización atmosférica, que debilita la iors. fenao”Vamos, que esos efectos son lentos, y tardan tiempo en llegar. Saludos

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: