Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

De la ce venit lunar în sus te poţi considera în România lipsit de griji financiare?

întrebare pusă de Lucian Velea pe 8 aprilie 2014, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 8 aprilie 2014

incorect0
corect0

Cel puţin 1000 de euro...

răspuns dat de eufrosina pe 28 octombrie 2014

Comentarii personale
eufrosina a spus pe 28 octombrie 2014cu 1000 euro îţi poţi plăti toate taxele, banca (nu băncile), mănânci decent, te îmbraci decent, poţi economisi pentru un concediu decent acolo unde doreşti să ţi-l petreci... si poţi economisi pentru zilele bătrâneţii (dacă o mai apuci) şi să stai fără griji
monica a spus pe 29 octombrie 2014consider ca este o suma foarte mare,depinde in ce oras locuiesti,daca esti o persoana calculata si nu arunci cu bani, iti gatesti acasa, daca nu alergi prin cluburi consumand si jucand exagerat,iti este suficienta o suma mai mica.Cand vei castiga 1ooo E nu vei sta fara griji, sunt alte griji inflatia, hotii etc.

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: