Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Care este meseria cea mai bine văzută în România?

întrebare pusă de Anamaria Popa pe 16 martie 2015

incorect0
corect0

Nefiind specificat de către cine să fie bine văzută, voi spune care meserie o cred eu ca fiind bine văzută în România:
- Medic.

răspuns dat de Filip pe 16 martie 2015

Comentarii personale
Filip a spus pe 16 martie 2015Dar fiindcă în Romania este invidiat cel care fură şi deoarece este râvnită orice metodă prin care să obţii cea mai mare "bucată", meseriile văzute bine diferă de la persoane la persoane, de la mame la tati, bunici, golani...
Meseria nu trebuie aleasa în funcţie de cum este văzută de ceilalti pentru că dacă nu ai înclinaţie spre ceea ce faci, pe parcurs o sa "culegi" dinţi scrâşniţi şi gânduri negre.
Alege sa faci acel lucru care iti va aduce pacea si satisfactia pe patul mortii, ca nu ai trait degeaba, nu ai fugarit naluci si nu ai construit castele de nisip.
Din cauza acestei mentalitati "bine vazut" unii fac ce nu vor, altii cumpara prostii(bine vazute(ambalaje)) din supermarketuri si gasesti oameni falsi la tot pasul, oameni care vor sa fie doar bine vazuti...
Cam asta este parerea mea subiectiva.
Daca vrei un raspuns mai bine, pune o intrebare mai buna :)

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: