Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Cine a creat timpul?

întrebare pusă de Francisc pe 24 martie 2015

incorect1
corect0

Cine a trăit în mediu natural, poate doar în concedii, ştie că în natură nici nu prea există timp. Doar dacă nu ai surse de existenţă, în principal mâncare, dar şi celelalte, începe iureşul după ele. Adică ori te întorci la oraş unde ai sursele de venit, ori te apuci de muncă în mediul natural sau culegător. Timpul se măsoară în anotimpuri, perioade între culesuri etc. La oraş serviciu, acasă, cumpărături. Deci timpul e inventat de oameni, din necesitatea surselor de venit, hrană.

răspuns dat de Nastase Mihail pe 31 martie 2015

Comentarii personale
Ioan Zah a spus pe 9 aprilie 2017Da in acceptiunea oamenilor, timpul a fost creat de ei si a imceput odata cu aparitia fiintelor inteligente, oamenii.
Referindu-ne la univers timpul a existat intotdeauna, nu are inceput si nici sfarsit, adica, ca si spatiul, este infinit.

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: