Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Există sucuri din comerţ într-adevăr sănătoase?

întrebare pusă de Anamaria-Elena Popa pe 17 aprilie 2015

incorect0
corect1

Sucurile din comerţ au o serie de chimicale, mai ales pentru conservare un timp mai lung.
Au avantajul că sunt bine făcute pentru o digestie optimă. Mai puţin chimicalele necesare.

Sucurile naturale preparate pe loc, se şi consumă pe loc. Fiindcă în câteva ore începe fermentaţia, chiar şi în frigider. Au o cantitate de biocatalizatori şi fructoză ce le fac aproape perfecte pentru orice efort.

Un dezavantaj major, duc la o uşoară deshidratare, constatată chiar de mine. Din cauza excesului de potasiu, şi lipsa sării geme, ce ar reţine mai bine apa în ţesuturi.

Deci pentru o hidratare bună, ar trebui completate ori cu apă, dacă nu fermentează sucul, ori cu alimente cu aport de sare.

răspuns dat de Nastase Mihail pe 28 aprilie 2015

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: