Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Care este cea mai mare suferinţă?

întrebare pusă de Avramescu Norvegia Elena pe 5 septembrie 2014

incorect0
corect1

Singurătatea în doi, apoi adevărata singurătate.

Vezi

răspuns dat de evelina pe 14 noiembrie 2015

Comentarii personale
evelina a spus pe 14 noiembrie 2015la inceput singuratatea in doi si apoi adevarata singuratate, cea care doare, atunci cand iti serbezi singura ziua ta si iti spui singura La multi ani, atunci cand vin sarbatorile si stanga ta ciocneste cu dreapta, doar ca sa poti ciocni un pahar de vin cu cineva, cand braduletul il impodobesti singura, pt ca florile tale dragi sunt departe, te cuprinde un sentiment de neputinta, de furie, oare am procedat intelept? cand satula de atata tristete, iesi afara in miezul noptii si te plimbi singura pe alei, doar ca sa simti racoarea noptii, care sa te trezeasca din neantul in care te afli, cand esti prea mandra sa ceri ajutor, sau prea orgolioasa sa il primesti, cand vorbe primesti destule, dar poate te-ai saturat de vorbe si vrei fapte, sau poate cand te-ai saturat sa iti plingi de mila, si nu iti pasa de ce zic , sau rad ceilalti, cand poate vrei sa razi tu de tine, sau sa atingi stelele cu mana sa prinzi o stea in parul tau ca sa poti fi frumoasa, cand astepti fulgii de nea sa-ti alunece pe fata, sa nu se vada ca plangi, cand scrii doar pt a -ti linisti sufletul, nu pt a ti se raspunde, sau a cere ceva cuiva.............. cand iti raspunde doar tacerea........ sau tristetea

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional: