Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Informaţii despre astronomie

incorect0
corect0

Cocoşul este un simbol solar. El întruchipează lumina, cu toate valenţele ei cosmice şi spirituale. Strigătul îndreptat spre cer al acestui cocoş pământean este o chemare a luminii.

informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 20 septembrie 2015

Mai multe informaţii despre păsări, simbolistică...

incorect0
corect0

Oceanul planetar conţine între altele şi aur, din care, dacă ar fi posibil, s-ar putea obţine lingouri în greutate totală de 8 miliarde de tone.

informaţie furnizată de Anamaria-Elena Popa pe 28 aprilie 2015

Mai multe informaţii despre afaceri, geografie...

incorect0
corect0

Terra se încălzeşte treptat, din ce în ce mai evident. Datele sunt foarte clare din deceniul 8 ca şi cercetare spaţială. Clima se încălzeşte evident din deceniul 7, iar deceniul 9 deja a devenit îngrijorător ca efecte. Încălzirea nu se datorează oamenilor, decât câteva procente. Sursa e cosmică, nici măcar de la Soare. E o nebuloasă cosmică, în care s-a intrat, şi e din ce în ce mai densă. Sondele spaţiale Voyager au clarificat sursa la câţiva ani de la lansare, de prin 1980. Dar nebuloasa era vizibilă cam de prin 1962, cu tehnica de atunci.

informaţie furnizată de Nastase Mihail pe 28 iulie 2014


Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.