Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Informaţii despre istorie

incorect0
corect1

Afacerea U-2 se referă la confruntarea dintre SUA şi Uniunea Sovietică. Pe 1 mai 1960, Uniunea Sovietică a doborât un avion de recunoaştere U-2 şi a numit acest zbor "un act agresiv". În versiunea sovietică, pilotul american F. Gary Powers ar fi afirmat că se afla într-o misiune de strângere a informaţiilor despre serviciul sovietic de spionaj. SUA a negat această afirmaţie. [Tot textul...]

informaţie furnizată de Silvia Velea pe 17 septembrie 2015

Mai multe informaţii despre afaceri, avioane...

incorect0
corect0

Regina Egiptului, Cleopatra, era atât de frumoasă datorită băilor pe care le făcea în lapte de capră, cunoscut pentru calităţile antiinflamatorii ale pielii.

informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 30 octombrie 2014

Mai multe informaţii despre cosmetică, Egipt, sănătate...

incorect0
corect0

Există o ştiinţă numită imagologie istorică. Ea se ocupă de studiul imaginii sociale şi a imaginii de sine în procesul devenirii istorice, implicarea imaginii şi autoimaginii în relaţiile dintre oameni, dintre oameni şi instituţii, în relaţiile dintre instituţii, în relaţiile interetnice şi interconfesionale; studiul rolului simbolurilor şi mentalităţilor în cristalizarea imaginilor sociale.

informaţie furnizată de Daniela Zaharia pe 16 octombrie 2014

Mai multe informaţii despre simbolistică, ştiinţe...


Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.