Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Cine are o viaţă "de invidiat"?

întrebare pusă de Lucian Velea pe 10 aprilie 2014, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 10 aprilie 2014

Comentarii personale despre întrebare
Visan Mihaela a spus pe 29 mai 2017... cine traieste in iubire, cine intelege ce este iubirea, cine este iubire.
Adaug comentariu despre întrebare
incorect0
corect1

Cel care trăieşte în adevăr şi pentru adevăr. Şi acela este omul frumos şi bun. El este omul superior. Şi numai un om superior este un om liber care se bucură de o viaţă de ”invidiat”.

răspuns dat de Avramescu Norvegia Elena pe 16 august 2014

Comentarii personale despre răspuns
Daniela Zaharia a spus pe 13 octombrie 2014Asta înseamnă că cine trăieşte în minciună şi pentru minciună, omul urât şi rău… este omul inferior. Omul inferior - care este neliber - îl va invidia pe celălalt OM? Asta înseamnă că îşi simte eşecul ca om şi preţuieşte (în ascuns) pe celălalt om. El stă în umbră, în umbra Celuilalt. În loc să se lase luminat de El se ascunde ca după un obstacol…pe care nu poate să-l depăşească! E ne-liber, e dependent de Omul Adevărului! Omul mincinos este omul care încearcă să trăiască ascuns în umbra adevărului , fără să se lase luminat. Dar adevărul nu are umbră! Şi iată că minciuna iese la iveală! Adevărul arătat luminează. Adevărul ascuns este propriul adevăr trădat, căzut în adânc.

Poate că omul Adevărului este tot ceea ce are mai preţios omul inferior, acea esenţă minunată de care s-a ascuns trăind în minciună. Şi adevărul său zace acolo, în adânc de lume, În Ţara Adevărurilor ascunse, şi aşteaptă, cu o răbdare dumnezeiască…să fie scos afară…să lumineze!

Să fie conştientizat!
monica a spus pe 17 noiembrie 2014"...Odata venita Lumina in lume(Isus Cristos),oamenii au iubit mai mult intunericul decat lumina,pentru ca faptele lor erau rele.Caci oricine face raul uraste lumina si nu vine la lumina,ca sa nu i se descopere faptele.Dar cine lucreaza dupa adevar vine la lumina,pentru ca sa i se arate faptele, fiindca sunt facute in Dumnezeu."(Ioan3:19b-21)
"Apoi mi-a zis:S-a sfarsit!Eu sunt Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul.Celui ce este sete ii voi da sa bea fara plata din izvorul apei vietii.Cel care va birui va mosteni aceste lucruri.Eu voi fi Dumnezeul lui si el va fi fiul Meu.Dar cat despre fricosi, necredinciosi,scarbosi,ucigasi,desfranati,vrajitori, inchinatori la idoli SI TOTI MINCINOSII, partea lor este in iazul care arde cu foc si pucioasa,adica moartea a doua.(Apocalipsa 21:6-8)
Religia si psihologia au definitii distincte in ce priveste Adevarul si Lumina.
Adaug comentariu despre răspuns
incorect0
corect0

Duşmanul tău are o viaţă de invidiat. Mereu.

răspuns dat de Sabina Cozmei pe 14 martie 2015

Adaug comentariu despre răspuns
incorect0
corect0

Nimeni, fiecare om are propriile neîmpliniri, oricât ne străduim dezamăgim şi suntem dezamăgiţi de multe ori, sănătatea se destramă cu trecerea timpului; trăind în armonie cu Dumnezeu te bucuri de pacea interioară şi aceasta te ajută să treci peste eşecuri, dar nu înseamnă că cineva este scutit de încercări în viaţă.

răspuns dat de monica pe 15 septembrie 2014

Adaug comentariu despre răspuns

Poţi completa acest formular fără să te autentifici, dar în acest caz nu poţi beneficia de toate facilităţile acestui site.

Autentificare utilizator: Este recomandat să te autentifici, pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui site.
Utilizator ocazional:

Întrebări similare

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns0

Cine a spus "Cine-şi uită credinţa şi istoria neamului nu are viitor"? (1 răspuns)

întrebare pusă de mirel pe 8 noiembrie 2017

Mai multe întrebări despre istorie...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns1

Adepţii fiecărei religii sunt convinşi că a lor este singura adevărată. Cum putem şti cine are dreptate şi cine nu? (3 răspunsuri)

întrebare pusă de Anamaria Popa pe 17 martie 2015

Mai multe întrebări despre religie...

clic pentru a comuta interesul tău faţă de răspuns0

Consideraţi că se va şti vreodată cine cum şi când s-a creat universul? Mă refer la faptul ca aşa-zişii oameni de ştiinţă au demonstrat că baza materiei din univers (indiferent de forma în care este reprezentată) este atomul. Deci cine, când şi cum s-a format în univers atomul? (fără răspuns)

întrebare pusă de Zah Ioan pe 28 iulie 2018

Mai multe întrebări despre ştiinţe...